Amannn Melekkk.... kız potadan çıktı onu mu düşünecek.
İlahi sen.
Düşünecekti abi Yasin nasıl düşündü de ayıp olur dedi
Amannn Melekkk.... kız potadan çıktı onu mu düşünecek.
İlahi sen.
İmparator faktörünü unutma...
Aman Yasine ne bakıyorsun sen...Düşünecekti abi Yasin nasıl düşündü de ayıp olur dedi
Alkışlarmıydım benim karakterime ters bu sanırım beni yanlış tanımışsınız siz yine aynı tepkiyi verirdim
Aynen, sırf Nisa ile yaptığı tartışma bile haftaya - oy yazar Yasin'e. Suyu ısındı. Evrim'den önce gidecek belli.Kurtulamadık gitti.
Arkadaş Survivor başladığından beri hep mi birinci oldu diye sormuş. Hatta ben 3 dedim 4. bile olmuş. @Angelica @The_ErinchNe 3 8.kez birinci oldu barış
Cuma Günü Survivorı aldatıyorumHafta sonu lig başlıyor artık, salar bizim taraftar bu cepheyi.
Aynen, sırf Nisa ile yaptığı tartışma bile haftaya - oy yazar Yasin'e. Suyu ısındı. Evrim'den önce gidecek belli.
Aman Yasine ne bakıyorsun sen...
Adam Program program gezmekten..kameraya nasıl oynarım,nerede nasıl rol keserim biliyor işini...Boşverrrr...
Evet ve hayır, aynı tepkiyi vermezdin.
Arkadaş Survivor başladığından beri hep mi birinci oldu diye sormuş. Hatta ben 3 dedim 4. bile olmuş. @Angelica @The_Erinch
TV8 - TÜRKİYE'NİN EĞLENCE KANALI
TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.www.acunn.com
Sanırım Ezgi yi birinci yaptıkları hafta düştü listeden öyle birşey hatırlıyorum. Tabi doğru hatırlıyorsam.Arkadaş Survivor başladığından beri hep mi birinci oldu diye sormuş. Hatta ben 3 dedim 4. bile olmuş. @Angelica @The_Erinch
TV8 - TÜRKİYE'NİN EĞLENCE KANALI
TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.www.acunn.com
Cuma Günü Survivorı aldatıyorum
Lig Başlıyor 🤪 🍻
Melekcim, Kudret diyorki...Survivor başladığından beri birinci değil arada listeden düştü diyor.Hayır 8.kez birinci oldu
Kanıt gösteriyorum. Anlamıyorsan sorun sende abla.Hayır 8.kez birinci oldu
Yeni takımlar
Kırmızı
Nisa
Berkan
Barış
Elif
Cemal Can
Mavi
Yasin
Sercan
Ardahan
Evrim
Amin
Melekcim, Kudret diyorki...Survivor başladığından beri birinci değil arada listeden düştü diyor.
Haklı burada.
Kanıt gösteriyorum. Anlamıyorsan sorun sende abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?