Ne var bunda?Adam elenmiş gidiyor çak yapıyor ya aferim Yasine ayıp olur adama dedi ya
Ne var bunda?
Evrim'in biriken oylarının etkisini gördük. Yunus Emre'nin de troll ordusu kanıtlanmış oldu. Tek sıkıntı bu Yasin'e kim oy atıyor?
Bir sonraki elemede en büyük elenme adayı Evrim olur.
Yok potaya girsin bir anda 3. olurArdahan sonuncu olmuş, büyük bir sürpriz olmazsa o gider bence önce.
Ne demek ne var bunda ya gitsinde ondan sonra çak yapsın yahu daha gitmeden çak yapıyo
Yok potaya girsin bir anda 3. olurAcun seviyor çok onu, dün akşam söyledi.
Yasin elen artık...
Geçen gün ve bugün Nisa'ya olan tavrın gözümde 0 olan değerini -'ye düşürdü.
Kaldığı için seviniyor kız haklı olarak yanlış bir şey görmüyorum yaptığı harekette. Yunus Emre gittikten sonra mı sevinseydi?Ne demek ne var bunda ya gitsinde ondan sonra çak yapsın yahu daha gitmeden çak yapıyo
Abla çok ciddi soruyorum; ne var bunda?
Kaldığı için seviniyor kız haklı olarak yanlış bir şey görmüyorum yaptığı harekette. Yunus Emre gittikten sonra mı sevinseydi?
Vayyyy kim gelmiş..Yasin elen artık...
Geçen gün ve bugün Nisa'ya olan tavrın gözümde 0 olan değerini -'ye düşürdü.
Rezillik şike var. Ss
Yahu adam elenmiş gidiyor üzgün sırasımı çak yapmanın
Amannn Melekkk.... kız potadan çıktı onu mu düşünecek.Aynen öyle Yunus gidince sevinecekti bu yaptığı ayıp
İmparator faktörünü unutma...Ardahan sonuncu olmuş, büyük bir sürpriz olmazsa o gider bence önce.
Abla orada Sercan hariç hiç kimse Yunus Emre'yi gram sevmiyor, Evrim de elenmekten kurtulmuş. Aşırı normal ve insancıl bir refleks o hareketi yapması. Aynı şeyi Barış yapsa alkışlardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?