Emre Ozansoy
Moderatör
Ben de geç kaldım Şerlok beyciğim, ilk iki oyunda yenilmiş reisim. Üçüncüde zayıf rakibi dondurma reisi rahatlıkla yendi ama
Ben de geç kaldım Şerlok beyciğim, ilk iki oyunda yenilmiş reisim. Üçüncüde zayıf rakibi dondurma reisi rahatlıkla yendi ama
Dondurma reis yenilmelere doymuyor Şerlok beyciğim, tam loser oldu gerçektenDondurma reis en son ne zaman oyun kazanmıştı Utku beyciğim ya, herif iyice loser oldu.Ah reisim ah... Ben onun yerinde olsan Acun’u protesto eder, çıkmazdım oyuna... Ancak reisim tam bir profesyonel olduğu için oyun alanına çıkma kararı almış...Gitti reisimin sembolleri...
Dondurma reis yenilmelere doymuyor Şerlok beyciğim, tam loser oldu gerçektenReisim bu yolun sonunda şampiyon olarak intikamını alacak
Dondurma reis yenilmelere doymuyor Şerlok beyciğim, tam loser oldu gerçektenReisim bu yolun sonunda şampiyon olarak intikamını alacak
Sizin Nisa ne oldu? Sadece 1 puan aldı galibaDondurma reis, Survivor’ı bırakmamış olabilir ancak Survivor onu çoktan bırakmış Utku beyciğim... Selçuk İnan gibi takılır artık orada, ödüllerde takım arkadaşlarına yemek falan yedirir.Reisim gerekeni yapacak Utku beyciğim, kendisine inancımız tam... Acun’u, Murat Ceylan’ı ve oradaki bütün yarışmacıları üst üste koyarak şampiyon olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?