İnci'ci veletlerin geçişi çok etkiledi.Çocuklar ergenliklerini Ekşi'de yaşayıp ortalığı mahvediyorlar.
İnci'ci veletlerin geçişi çok etkiledi.Çocuklar ergenliklerini Ekşi'de yaşayıp ortalığı mahvediyorlar.
Birbirinizi güzel tamamlıyorsunuz
Yalan borcum mu varDerin Dosi, 'Tripsi Hanım' modunu köklemiş şu an... @DarkLegenD
Suratına fırlatsa duyardıkKes sesini yoksa dondurma reis gibi fırlatacam matarayı suratına
Yalan borcum mu var
Ahanda bildirim ard arda ve ben de 17 dakika önce geldim foruma
Ekli dosyayı görüntüle 84764
Valla ben barışın yaptığına çok şaşırmadım karşı da çıkmıyorum kadın diye ayrıcalık tanınırsa cozutuyorlar o yüzden ben hep @Angelica @Dosi ve @Çiğdem e haddini bildiririm@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @The_Erinch @dreamy @serhatt
Valla ben barışın yaptığına çok şaşırmadım karşı da çıkmıyorum kadın diye ayrıcalık tanınırsa cozutuyorlar
Iskalamıştır o beceriksizSuratına fırlatsa duyardıkanca yere atarsın
İsmini bile söylemeye gerek duymadığım şahıs adada Yasin ile sorun yaşadı, Berkan ile sorun yaşadı şimdi de Barış ile olan olay...
Ama o şahıs haklı, diğerleri haksız... Helal olsun valla.
Bunu anlayanı bulmak zor be emre
Valla ben barışın yaptığına çok şaşırmadım karşı da çıkmıyorum kadın diye ayrıcalık tanınırsa cozutuyorlar o yüzden ben hep @Angelica @Dosi ve @Çiğdem e haddini bildiririm@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @The_Erinch @dreamy @serhatt
Ben hemen anlarım yazı tarzından ve üslubundan, bu kişi en fazla Uludağ Sözlük'ten gelmiştir.
Olay ne yine neler olmuş 😱Valla ben barışın yaptığına çok şaşırmadım karşı da çıkmıyorum kadın diye ayrıcalık tanınırsa cozutuyorlar o yüzden ben hep @Angelica @Dosi ve @Çiğdem e haddini bildiririm@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @The_Erinch @dreamy @serhatt
Misal Aycan ım yaşamasın ama siz yaşayın Cazgır karılar. SsHe kadın diye herşeyi yaşayalım öylemi
Olay ne yine neler olmuş 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?