Emre Ozansoy
Moderatör
Tam cevaplayacaktım ki Baltalı İlah modu aklıma geldi ve yavaşça delete tuşuna yöneldim sizin modu düşürmeden..Sen SİNERJİ işini seversin, safımıza katıl.
O acı gerçeği açıklayacaksın değil miArkadaşlar çok yakında bir basın toplantısı ayarlayıp bu duruma açıklık getireceğim. Takipte kalın
Ben Berkan’a saydırdığı, Yasin’i kayırdığı bölüm eleştirdim zaten. Ondan sonrada kendimce hiçbir hatasını görmedim. Bence siz de eleştirin çünkü Barış ve Nisa destekleyenlerin eleştirdiğini hiç görmedim şu ana kadar.Kızdığım gülmesi değil Barışı konuşturmayıp sen yapma demesi Evrimi sevmene saygı duyuyorum ama yanlışlarını eleştirmesini bil lütfen
Arkadaşlar çok yakında bir basın toplantısı ayarlayıp bu duruma açıklık getireceğim. Takipte kalın
O acı gerçeği açıklayacaksın değil miNeyse sen çıksan bile SİNERJİ görselinde yerini almaya devam edeceksin... @Sherlock
Ben Berkan’a saydırdığı, Yasin’i kayırdığı bölüm eleştirdim zaten. Ondan sonrada kendimce hiçbir hatasını görmedim. Bence siz de eleştirin çünkü Barış ve Nisa destekleyenlerin eleştirdiğini hiç görmedim şu ana kadar.
Ben Berkan’a saydırdığı, Yasin’i kayırdığı bölüm eleştirdim zaten. Ondan sonrada kendimce hiçbir hatasını görmedim. Bence siz de eleştirin çünkü Barış ve Nisa destekleyenlerin eleştirdiğini hiç görmedim şu ana kadar.
Boş değilde sms birincliğini fena kıskanmış evrim
Bence de sen Nisa’yı desteklemezsin, gel ve Evrim safına katılArkadaşlar çok yakında bir basın toplantısı ayarlayıp bu duruma açıklık getireceğim. Takipte kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?