Bütün tost makinelerinin canı cehenneme...
Amiral bunu fena kandırmış, tost makinesi olduğunu unutturmuş... @Maskeli Fedai
Bütün tost makinelerinin canı cehenneme...
Nisa çok sinsi bakışları var diyordum ama bugünkü tabu oyununda gördüm ki safmışSen yokken biz vardık buradaNisa için ne düşünüyorsun
Evrim koç burcu aynı ben o da tatlı aslında
Yok yapmasına gerek yok genel olarak iticiSana da mı hainlik yaptı...
Kız sen bana gıcık mı oluyorsunAyy Evrim Koç burcumuymuşş hele oyüzden ben gıcık oluyorum ya
Sinsilik olmaz Nisa'da, çok yanlış düşüncelere kapılmışsınNisa çok sinsi bakışları var diyordum ama bugünkü tabu oyununda gördüm ki safmış
Kız sen bana gıcık mı oluyorsun
En saf bence ArdahanSinsilik olmaz Nisa'da, çok yanlış düşüncelere kapılmışsın
Yok yapmasına gerek yok genel olarak itici
Doğru saf o daEn saf bence Ardahan
Amirale laf söyleme hainlok..Amiral bunu fena kandırmış, tost makinesi olduğunu unutturmuş... @Maskeli Fedai
Sinirlendinİşine bak emree
Hakkımda asılsız ithamlarda bulunuluyor devamlı Şerlok beyciğim. Alıştım artık bu duruma...Utku beyciğim haindir, satıcıdır, yemediği halt kalmamıştır, tasvip etmediğin birçok davranışı mevcuttur ancak kesinlikle itici bir kişilik değildir.@MasacRE
Amirale laf söyleme hainlok..
Papatyam daha genç daha enerjik
Maşallah yerin dibine sok ama itici değil de o özelliklerin hepsi iticilikUtku beyciğim haindir, satıcıdır, yemediği halt kalmamıştır, tasvip etmediğin birçok davranışı mevcuttur ancak kesinlikle itici bir kişilik değildir.@MasacRE
Hakkımda asılsız ithamlarda bulunuluyor devamlı Şerlok beyciğim. Alıştım artık bu duruma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?