Maskeli Fedai
Favori Üye
Ben buraya bu leş program için gelecek değildim, işimiz boş yapmak ve bir yerde boş varsa ben ordayım...
Beyler hainku Amiral'in tarafındaymış.. @MasacREBu ekip, konuştuğu yeri ele geçiriyor resmen.
Ben buraya bu leş program için gelecek değildim, işimiz boş yapmak ve bir yerde boş varsa ben ordayım...
Beyler hainku Amiral'in tarafındaymış.. @MasacREBu ekip, konuştuğu yeri ele geçiriyor resmen.
SABARSAL saçmalıklar konuşuluyor daha çok.
Beyler hainku Amiral'in tarafındaymış.. @MasacRE
SABARSAL saçmalıklar konuşuluyor daha çok.
Şerlok un kanı donsun@Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @alperuz @serhatt Ekli dosyayı görüntüle 83149
Gemideki bana benziyor.. Hainlik her tarafına işlenmişElimizde binlerce Sharon var yoldaşım, senin için bir sürü ürettik.Seç beğen al birini işte, taktın kafayı gemide bulunan çekik tost makinesine...
Yine tehlikeli bir takım sularda yüzüyorsun Hainku.Ben her zaman doğruları konuşmayı kendisine ilke edinmiş bir şahsiyetim, yine kanıtlamanın mümkün olmadığı bir takım iddialar atmışsın ortaya...Yapma...
Bak bak tost makineleri nasıl da birlik olmuş. Bunların hepsinin bedelini ödeyeceksiniz, yok olacaksınız bu dünyadan...İnanmıyorum sana asıl büyük yalancı sensin...
Amiraline yerimizi mi söyleyecen kütük..Bak bak tost makineleri nasıl da birlik olmuş. Bunların hepsinin bedelini ödeyeceksiniz, yok olacaksınız bu dünyadan...
Bak bak tost makineleri nasıl da birlik olmuş. Bunların hepsinin bedelini ödeyeceksiniz, yok olacaksınız bu dünyadan...
Gemideki bana benziyor.. Hainlik her tarafına işlenmiş
Amiral de kimmişDemek ona baktıkça kendini görüyorsun yoldaşım... Amiralin icabına bakıp, kendisini senin için getirteceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?