Maskeli Fedai
Favori Üye
Cavil..Hiç çekinmeden bunu oylamaya sunacak cesaretim var.Ne de olsa demokratik bir ortamdayız... Herkesin oyu eşit diyeceğim ama aklıma Cavil geliyor...
Cavil..Hiç çekinmeden bunu oylamaya sunacak cesaretim var.Ne de olsa demokratik bir ortamdayız... Herkesin oyu eşit diyeceğim ama aklıma Cavil geliyor...
O Cavil var ya o Cavil...Cavil..
İşimiz hainlik zaten, biliyorsun bunu...Hain tost makineleri...
Senin sözüne karşı tost makinesi @Sherlock kardeşim ve yoldaşımın sözü, sence hangisine inanırız biz...
Ben bu kızı avatarıma koyduğumda @Sherlock beyciğimde dede vardı bir tane, tabi ki ilk ben koydum
Evrim ne güzel anlatıyor.
İstersen katılma, sonra ne olacağını düşün...Bana tost makineleri tarafından bir takım ırkçı söylemlerde bulunmuş ancak katılıyorum.
Bu çok gelişmiş bir model Şerlok beyciğim. Bu tost makineleri arasında böylesine rastlamamıştım hiç şu ana kadar. Çok şaşkınım şu anda...
Bu benim en mükemmel hâlim.Beyler raideri yani @DarkLegenD'i de yeniden programlamamız lazım
İstersen katılma, sonra ne olacağını düşün...
Bu benim en mükemmel hâlim.
Sen bunu öyle sanıyorsun ama daha hiç bir şeyin farkında değilsin... Çok masumsun, nelere kadir olduğunu bilmiyorsun... Senin beynine çok farklı programlar ekleyip seni kusursuz bir varlık haline getirebiliriz, bu bizim elimizde...Bu benim en mükemmel hâlim.
Kimin daha üstün olduğunu sen de ben de iyi biliyoruz... God's plan...Ben üstün bir tost makinesiyim, hiçbir şey yapamazsın.
Çünkü biz... Çünkü biz seni, sürekli böyle düşünmeni sağlayacak şekilde programladık.
Kafayı bulmak için çok erken bir saati seçmişsiniz.Sen bunu öyle sanıyorsun ama daha hiç bir şeyin farkında değilsin... Çok masumsun, nelere kadir olduğunu bilmiyorsun... Senin beynine çok farklı programlar ekleyip seni kusursuz bir varlık haline getirebiliriz, bu bizim elimizde...
Çünkü biz... Çünkü biz seni, sürekli böyle düşünmeni sağlayacak şekilde programladık.
Sen bunu öyle sanıyorsun ama daha hiç bir şeyin farkında değilsin... Çok masumsun, nelere kadir olduğunu bilmiyorsun... Senin beynine çok farklı programlar ekleyip seni kusursuz bir varlık haline getirebiliriz, bu bizim elimizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?