Ne kelime anlatabildin, ne kelime anladın... Berbatsın Ardahan!
Bravo Nisa...
Ya çok tatlı anlatıyo Nisa
Ne kelime anlatabildin, ne kelime anladın... Berbatsın Ardahan!
Bravo Nisa...
Gerçekten öyle ya, kabul etmiyor inatla ve inatla.Avatarını bile benden çalmışsın be adam, tost makinesi olduğunu kabul et artık.@MEnes
Yok artık, sen benden çaldın be adam yalana bakAvatarını bile benden çalmışsın be adam, tost makinesi olduğunu kabul et artık.@MEnes
@Sherlock beyciğim ne işin var Emre Ozansoy'un hesabında...
Yalan veya doğru bunu kimse kanıtlayamaz şuan. O mu senden önce koydu sen mi ondan önce koydun o avatarı deliller gerekiyor...Yok artık, sen benden çaldın be adam yalana bak
Gerçekten öyle ya, kabul etmiyor inatla ve inatla.Artık kabul etmesi gerekiyor. Uyanması için illa müziği gönderelim kulaklarına, anlamadım ben bu işi...
Utku beyciğim bu @Emre Ozansoy gitgide daha tehlikeli bir hal almaya başladı... Hepimize benziyor, hepimizin kopyası... Nasıl bir tost makinesi ile karşı karşıyayız...
Yok artık, sen benden çaldın be adam yalana bak
Ben artık gerekeni yapıyorum ve müziği veriyorum.Şimdi kulaklarında bangır bangır çalınca anlayacak bizden olduğunu...
Gerçekten öyle ya, kabul etmiyor inatla ve inatla.Artık kabul etmesi gerekiyor. Uyanması için illa müziği mi gönderelim kulaklarına, anlamadım ben bu işi...
Beyler hainkuyu dondurmamız lazım.. @MasacREUtku beyciğim bu @Emre Ozansoy gitgide daha tehlikeli bir hal almaya başladı... Hepimize benziyor, hepimizin kopyası... Nasıl bir tost makinesi ile karşı karşıyayız...
Yalan veya doğru bunu kimse kanıtlayamaz şuan. O mu senden önce koydu sen mi ondan önce koydun o avatarı deliller gerekiyor...
Dondurup hafıza aktarımını engelleyelim mi diyorsun... Bunu oylamaya açabiliriz...Beyler hainkuyu dondurmamız lazım.. @MasacRE
Açalım yoldaşımDondurup hafıza aktarımını engelleyelim mi diyorsun... Bunu oylamaya açabiliriz...
Çünkü sen bensin, ben senim, biz siziz, siz bizsiniz... Böyle bir ortamda tabi ki sonuç kaçınılmaz olacaktı...Tost makinesi adaşıma bak, benim diyeceğimi benden önce demiş. Teşekkür ediyorum.
Siyasi içerik, 3 paın ceza.
Ben bu kızı avatarıma koyduğumda @Sherlock beyciğimde dede vardı bir tane, tabi ki ilk ben koydumYalan veya doğru bunu kimse kanıtlayamaz şuan. O mu senden önce koydu sen mi ondan önce koydun o avatarı deliller gerekiyor...
Hiç çekinmeden bunu oylamaya sunacak cesaretim var.Açalım yoldaşımKendisi hepimiz için büyük tehdit..
Bu çok gelişmiş bir model Şerlok beyciğim. Bu tost makineleri arasında böylesine rastlamamıştım hiç şu ana kadar. Çok şaşkınım şu anda...Utku beyciğim bu @Emre Ozansoy gitgide daha tehlikeli bir hal almaya başladı... Hepimize benziyor, hepimizin kopyası... Nasıl bir tost makinesi ile karşı karşıyayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?