Ekranda bir şey yok evde kimse yok aynen ama sürekli değil öyle can sıkıntısına ama Cemal çok sempatik Aycan çok tatlıSıkıntıdan sardın demek sen deİzleyecek başka bir şey yok
Arada bekleriz o zaman yorumlara
Ekranda bir şey yok evde kimse yok aynen ama sürekli değil öyle can sıkıntısına ama Cemal çok sempatik Aycan çok tatlıSıkıntıdan sardın demek sen deİzleyecek başka bir şey yok
Arada bekleriz o zaman yorumlara
Sağolun Şerlok beyciğim, siz nasılsınız...
Barışşş kralsınn krallll
Kaain burada da Hainli Fedai yine bir yerlerde satış peşindedir Şerlok beyciğim...İyidir Utku beyciğim, nasıl olsun... Hainli Fedai ve Kaain yok mu...
Acilen En Favori Şarkı bildirimine dönmelisin...İyidir Utku beyciğim, nasıl olsun... Hainli Fedai ve Kaain yok mu...
Kaain burada da Hainli Fedai yine bir yerlerde satış peşindedir Şerlok beyciğim...
Acilen En Favori Şarkı bildirimine dönmelisin...
Evet... Bir şey olmuş yine.
BG izliyordumHainli Fedai'den rahatsızım Utku beyciğim, sürekli bir satış matış peşinde kendileri... @Maskeli Fedai
Kendisi satışı meslek haline getirdi Şerlok beyciğim, satış yapmazsa rahat edemiyor...Hainli Fedai'den rahatsızım Utku beyciğim, sürekli bir satış matış peşinde kendileri... @Maskeli Fedai
Cemal iyidir ya. Aycan tatlı ama sinsiEkranda bir şey yok evde kimse yok aynen ama sürekli değil öyle can sıkıntısına ama Cemal çok sempatik Aycan çok tatlıAma antisi olduğum gerçeği değişmeyecek tabi. Bir de Acun yok şu an ondan
Ekranda bir şey yok evde kimse yok aynen ama sürekli değil öyle can sıkıntısına ama Cemal çok sempatik Aycan çok tatlıAma antisi olduğum gerçeği değişmeyecek tabi. Bir de Acun yok şu an ondan
Sabahtandır gömmüşsünüz beniHoşgeldin kütük dostum, ben de seni ne kadar özlediğimden bahsediyordum @Sherlock beyciğime
Ben de dedim yine başka sekmede mi bekletiyor, bu sefer hiç görmemiş... Rahatsızım...Ne bildirimi, haydaaaaaaaaaaaaa görmedik... Hemen bildirim denizinde yüzerek, ilgili bildirimi tespit etmeye gidiyorum yoldaşım...
Aa biz hiç öyle bir şey yapar mıyız kütük dostumSabahtandır gömmüşsünüz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?