Emre Ozansoy
Moderatör
Mert kaybederek elenmedi. Bir Araba kazanak elendi. Geriye kalanlar şampiyon olacak kişi ve Elif harici herkes eli boş dönecekler. Elif te araba almıştı. Vakti geldi ve elendi. Performans çok kötüydü artı takımı kötü etkiliyordu. Gönüllüler sosyal medyada ve şu birşeyleri kötü yapsads ünlülerden daha iyi not alıyorlar (salıncak tablo vs. Gibi) Acun bundan dolayı ünlülere yol verecektir.
Şuan adada en rahat olanlar Evrim ve Nisa. Bir kaç hafta daha elenme riskleri yok.
@xemrexxx @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @dreamy @Sherlock @Angelica @The_Erinch @alperuz @The_Erinch @DarkLegenD
Senide ekliyeyim @MasacRE
Napsın adamNihat Hatipoglu'nun durumu toarlamaya calisip calisamamasina ne diyorsun?
Ne tahmini? Bir tahmin yapmadım. Yine başlama Barışından7.kez birinciliği aldıysak bu tahminin çıkmıcak bence
Ezgi ve Ersin olayları da sonunu hazırladı bence. Ondan önce gitmesi gerekenler vardı.Mert kaybederek elenmedi. Bir Araba kazanak elendi. Geriye kalanlar şampiyon olacak kişi ve Elif harici herkes eli boş dönecekler. Elif te araba almıştı. Vakti geldi ve elendi. Performans çok kötüydü artı takımı kötü etkiliyordu. Gönüllüler sosyal medyada ve şu birşeyleri kötü yapsads ünlülerden daha iyi not alıyorlar (salıncak tablo vs. Gibi) Acun bundan dolayı ünlülere yol verecektir.
Şuan adada en rahat olanlar Evrim ve Nisa. Bir kaç hafta daha elenme riskleri yok.
@xemrexxx @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @dreamy @Sherlock @Angelica @The_Erinch @alperuz @The_Erinch @DarkLegenD
Ezgi ve Ersin olayları da sonunu hazırladı bence. Ondan önce gitmesi gerekenler vardı.
Ne tahmini? Bir tahmin yapmadım. Yine başlama Barışından
Yazımı tekrar olurmusun. Mert Elif ve şampiyon olacak kişi hariç dedim. Her lafa Barışı demeniz sıktıKimse alamıcak dedin ya ona dedim Barış sms de birinci oldu o yüzden dedim
Yazımı tekrar olurmusun. Mert Elif ve şampiyon olacak kişi hariç dedim. Her lafa Barışı demeniz sıktı
Mert izlerken beni çok eğlendirdi bu zamana kadar, hakkında hayırlısı olsun.Mert kaybederek elenmedi. Bir Araba kazanak elendi. Geriye kalanlar şampiyon olacak kişi ve Elif harici herkes eli boş dönecekler. Elif te araba almıştı. Vakti geldi ve elendi. Performans çok kötüydü artı takımı kötü etkiliyordu. Gönüllüler sosyal medyada ve şu birşeyleri kötü yapsads ünlülerden daha iyi not alıyorlar (salıncak tablo vs. Gibi) Acun bundan dolayı ünlülere yol verecektir.
Yine paramparçayız.. @Bully
Ani şekilde çöktüm...Yıkıldık.. Bitiğiz..
Önce doğru düzgün Türkçe kullansın şu kadın.
Mert kaybederek elenmedi. Bir Araba kazanak elendi. Geriye kalanlar şampiyon olacak kişi ve Elif harici herkes eli boş dönecekler. Elif te araba almıştı. Vakti geldi ve elendi. Performans çok kötüydü artı takımı kötü etkiliyordu. Gönüllüler sosyal medyada ve şu birşeyleri kötü yapsads ünlülerden daha iyi not alıyorlar (salıncak tablo vs. Gibi) Acun bundan dolayı ünlülere yol verecektir.
Şu anlık ayrılmıyimBugece ayların en hayırlısı dua kapılari açık olur. Sen de dua etBu sene kanaldan ayrılamadın
@serhatt @alperuz @Çiğdem @sokak sanati @MasacRE @The_Erinch @Dosi @Emre Ozansoy @kerem @Maskeli Fedai @Angelica @Sherlock @Özgür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?