Zaten bugün yakıp duruyoruz devamlı...
Beni kovdun konudan, bozdun muazzam giden sinerjiyi... Şu gördüğümüz manzaraya bak, burada bu boş boş bakan boş reis yerine Nisa reisim ve çipil çipil bakan gözleri olabilirdi...
Zaten bugün yakıp duruyoruz devamlı...
15.000'ler kulübüne girmişim, geliyorum seni geçmeye @xemrexxx
Gitmeseydin sen de...Beni kovdun konudan, bozdun muazzam giden sinerjiyi... Şu gördüğümüz manzaraya bak, burada bu boş boş bakan boş reis yerine Nisa reisim ve çipil çipil bakan gözleri olabilirdi...
Sinsi olmasa mert komik adammışNe alaka be, ben hep söylüyorum Nisa'dan sonra Berkan geliyor benim için diye 😱
Bihter için de babasından sonra peyker geliyordu sonra Behlül Girdi devreye senin Behlül de Berkan olmuşNe alaka be, ben hep söylüyorum Nisa'dan sonra Berkan geliyor benim için diye 😱
Fragman yine kaosturÖdül kazanmak hiç yakışmıyor bu iticilereHadi yarının fragmanını verip salın bizi artık
O @MasacRE etiketlerime dönmeyrek ölüm fermanını yazıyor .ssBihter için de babasından sonra peyker geliyordu sonra Behlül Girdi devreye senin Behlül de Berkan olmuş@serhatt @Angelica @Forumdash @alperuz @Çiğdem @Sherlock @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Gitmeseydin sen de...
Ne diyorsun anlamıyorum, bana şöyle balon dizilerden örneklerle gelmeBihter için de babasından sonra peyker geliyordu sonra Behlül Girdi devreye senin Behlül de Berkan olmuş@serhatt @Angelica @Forumdash @alperuz @Çiğdem @Sherlock @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Bihter için de babasından sonra peyker geliyordu sonra Behlül Girdi devreye senin Behlül de Berkan olmuş@serhatt @Angelica @Forumdash @alperuz @Çiğdem @Sherlock @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Mert le Sercan yine sıvamaya başladı
Survivor izlerken bakmıyorumO @MasacRE etiketlerime dönmeyrek ölüm fermanını yazıyor .ss
Survivor tarihinin en itici Ünlüler takımı olabilir, sıfır şaka.
Papatyam %
O @MasacRE etiketlerime dönmeyrek ölüm fermanını yazıyor .ss
Ne diyorsun anlamıyorum, bana şöyle balon dizilerden örneklerle gelme
Sıvacıları birleştirdim ilk hedefiniz @Maskeli Fedai 😂😂Utku beyciğime laf ettirmem, sus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?