@The_Erinch evden çıkamadığı için mi bu ka yazmışAman istediğini de be umrumda değill@The_Erinch abim beni biliyorrr
@The_Erinch evden çıkamadığı için mi bu ka yazmışAman istediğini de be umrumda değill@The_Erinch abim beni biliyorrr
Hepinizi biliyorum ben 😎Aman istediğini de be umrumda değill@The_Erinch abim beni biliyorrr
normal olmak çok sıkıcı
Abi ne çok güldüm gece gece@The_Erinch evden çıkamadığı için mi bu ka yazmışsen abim dediğine göre 65 yaş üstü olmalı sen zaten 60 oldun teyzeöm@Emre Ozansoy
@The_Erinch evden çıkamadığı için mi bu ka yazmışsen abim dediğine göre 65 yaş üstü olmalı sen zaten 60 oldun teyzeöm@Emre Ozansoy
@Forumdash ile sen yaşlı kurtlarsınızHepinizi biliyorum ben 😎
yerinde olmayan birşey düşmez ama sen genede biraz ara ver. lazımsın bize.çenem düştü yine hep @Özgür yüzünden .ss
Susmuyo ya, gece gece nerden buldu bu beni.Devam alper devamm
konuda böyle yürüyeceğim zirveye az kaldıDevam alper devamm
@Çiğdem ablan hep der bnm çenem 1 düzine kadının çenesine bedeldirSusmuyo ya, gece gece nerden buldu bu beni.
Altına okkalı imzamı atarım.@Çiğdem ablan hep der bnm çenem 1 düzine kadının çenesine bedeldir
Kopsun inş .ss@Çiğdem ablan hep der bnm çenem 1 düzine kadının çenesine bedeldir
serhatı çatlatıp saf dışı bıraktım sıra sende mi yanıkcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?