TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Her gün aynı parkur sizi de sıkmadı mı? Çamur falan vardı başlarda o da hiç yok , haftada bir su parkuru kalanı aynı , berbat bir sene oluyor gerçekten , suyunu çıkardı Acun. İddaa falan da yürümüyor artık , hep voleybol hep ayak tenisi adamın canı sıkılıyor gerçekten ya.

Çarşamba perşembeye günü başka oyunlar bulsa çok iyi olur

Reactions: mesmeso and 12.Adam
Utku beyciğim yine benim yazmak istediğim şeyi, benden daha iyi anlatmış.
Şu yazılan senaryo bence müthiş bir senaryo Utku beyciğim, tam olarak bunu hayal etmiştim. Evrim araya kaynak yapmış.
Öyle olduğunu tahmin etmiştim Şerlok beyciğim, hemen gerekli düzeltmeyi yaptım zaten sıkıntı yok

Çarşamba perşembeye günü başka oyunlar bulsa çok iyi olur
Oyun önerileriniz nelerdir?

Reactions: Angelica
Bu parkurlara şükretmeliyiz, virüs varken bukadar.

Reactions: The_Erinch
Oyun önerileriniz nelerdir?
@mesmeso61 Emin ol Acunda sıkılıyordur; elinde okadar farklı alan vardır ki ama bu salgın olayı gerçekten etkiledi.
Gerçekten orada ciddi bir olayıda yürütüyor; yüzlerce insanın sağlığıda onun kontrolü altında. Gerçekten dar alanda bir survivor çıkarmaya çalışıyor.

Elinden gelen bu ; bu senede böyle oldu.

Ama yoksa bende çamur oyunlarını isterdim; güç oyunlarını daha çok görmek isterdim... Denizin içindeki oyunlar falan... Ama bu senede bu şekilde geçeceği belli.

Reactions: 12.Adam
Fikrinize naçizane bir düzeltme ile katkıda bulunmak isterim.Sembol oyununda sembolleri toplayan her yarışmacının sembol finalinde can hakkı oluyor.(Örn:Nisa 5 sembol=5 can gibi) ve sembol finalini kazanan direkt olarak Kıbrıs biletini cebine koyuyor diye hatırlıyorum.

Reactions: Sherlock