Türkçe zaten. Ss yani diyorum ki o adada hepiniz mağdur olurdunuz boş yapmayınTürkçe çevirisi var mı bu mesajın?
Türkçe zaten. Ss yani diyorum ki o adada hepiniz mağdur olurdunuz boş yapmayınTürkçe çevirisi var mı bu mesajın?
Ben onlara pabuç bırakmam.Kız o adaya gitsen yasin - mert- sercan - ersin arasında senin de olabileceğin tek şey mağdur bir de konuşuyor cık cık
Dominik e gidip söyleAcun Medya kendine gel!
İşte daha mesajımı anlamıyon adada 1. Olanlara laf ediyon
Dominik e gidip söyle
Zıbar artık boş yapmaya başladın.İşte daha mesajımı anlamıyon adada 1. Olanlara laf ediyon
Kendinden bahsediyorsun herhalde.
Bu yine ne diyo .ss Bu hafta potaya bu melunu sokalım, çenesi çok açıldı.Ayol barışa ya da mağdırluğa laf edenlerden sadece @Maskeli Fedai o adada hayatta kalabilir o da kaç taraf varsa hepsine oynayıp yanında gözükeceği için kalanlarını yani @Sherlock @MasacRE @Bully @DarkLegenD @Özgür @Dosi yi 3lü şer ittifakı ve Yasin Birleşmeden önce yerdi
Yürü git napayım ben Mert’i
Ben onu anlamayı bıraktım zaten
Yunus Emre gibi o istenmiyor ama asla da gitmiyor.Bu yine ne diyo .ss Bu hafta potaya bu melunu sokalım, çenesi çok açıldı.@Sherlock @Özgür @Maskeli Fedai @MasacRE @Dosi @Bully @DarkLegenD
Kafasına kürekle vursam da işlemiyor mendeburun.Yunus Emre gibi o istenmiyor ama asla da gitmiyor.
Yunus Emre ile uyumlu olmama sevindimYunus Emre gibi o istenmiyor ama asla da gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?