Emre Ozansoy
Moderatör
Ben kaçıncı sıradayım Acaba ?
15.
Ben kaçıncı sıradayım Acaba ?
Yok SMS günü de böyle diyorlardı.Bunu ben de gördüm ama pek inanmadım, sanki geride kalmasına kılıf uyduruyorlar gibi geldi tatmin olmadım o yüzden.
Bu senenin en güzel repliği ve görseli.
Yok sola Aycan’ı koyalım.En sola Elif'i koy... Tam bir sanat yapıtı. Alnı olsa da öpsem.
Sen de Evrim sonuncu oldu diye kudurmuşsun belli
Bunu sen istedin.
Kızların gitmeyeceği belliydi kural olarak bu haftaki sıralaması önemsizBunu sen istedin.
Bu hafta bir de Berkan, Ardahan olayları olduğu için oy yağmış sinir oldum. Evrim hak ettiği yere tez zamanda çıkacaktır inanıyorum.Yok SMS günü de böyle diyorlardı.#survivor2020 hashtagine girip takip ediyorum arada hangi fandom napmış diye.Oy yollamayalım diğer smslere biriktirelim diyenler vardı birkaç kez gördüm.
Kızların gitmeyeceği belliydi kural olarak bu haftaki sıralaması önemsiz
Yeter be adam, benim arkamdan gelmeyi bırak artıkFUTUREku...
Ona rağmen reisim 4. oldu işte düşünKızların gitmeyeceği belliydi kural olarak bu haftaki sıralaması önemsiz
@Dosi @alperuz saldırunSezon başının sıralamasına bakarsanız çok sevilen bir ünlüler takımı vardı. Hepsi parlıyordu yarışmalarda. Ama Mert o takımı resmen bataklığa sürdü, dinamit döşedi takımın altına. Ve göreceksiniz bunu da not edin. Oradan herkesi gönderip o takımda tek kalacak. Buraya yazıyorum.
Geçen hafta da 4 tüOna rağmen reisim 4. oldu işte düşünBu kural kalkınca ilk ikideyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?