Bu isimlerden birisi ceyhun diğeri evrim diye tahmin ediyorum Peki sonuncusu sence kim?
BurakBu isimlerden birisi ceyhun diğeri evrim diye tahmin ediyorum Peki sonuncusu sence kim?
Kahkaha attım
Aman sakınn
Kafayı yemişDoğru eksilmek için Meryem’i göndermek mi? Aynen
Meryem’in sakatlandığı ilk haftalarda performans sıralamasında ilk ikideydi hatta.Bilmiyorum ben rastlamadım, ne zaman görsem dökülüyor
Rezalet 😱 Güç oyunlarında baya iyi ama hakkını yemeyeyim, herhalde o zaman da güç oyunları denk gelmiştirMeryem’in sakatlandığı ilk haftalarda performans sıralamasında ilk ikideydi hatta.
Atarsan kontöre yazık etmiş olursun.
Oyum boşa gitcek ama maksat heyecan olsun @12.Adam @Hachiko @dreamy @Emre Ozansoy @MasacRE @hayret bi şey
ona halk atacaktır... benim ki sadece geyiğine... ama bak bellide olmaz..ceyhun sms yüksek alır falan şaşırmam yaneYunus Emre'ye attım ben iki tane, keşke ona atsaydın abi.
Bu hafta her türlü zayıf biri gider abi, boşa gider bu oyOyum boşa gitcek ama maksat heyecan olsun @12.Adam @Hachiko @dreamy @Emre Ozansoy @MasacRE @hayret bi şey
Sen Geçen hafta da atmış olmalısın.Yunus Emre nin neden üçüncü olmasının sebebi belli oldu.Yunus Emre'ye attım ben iki tane, keşke ona atsaydın abi.
Sen Geçen hafta da atmış olmalısın.Yunus Emre nin neden üçüncü olmasının sebebi belli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?