''Survivor 2019''un İlk Kadın Yarışmacısı Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Ekranların efsane yarışma programı ''Survivor 2019'' için geri sayım başladı!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığı ve sunuculuğuyla ekranlara gelecek olan, bu sezon 'Türkiye-Yunanistan' konseptiyle yayınlanacak yarışmaya milli atlet olan Ecem Onaran dahil oldu.

''Survivor 2019'' ilk bölümüyle 2 Şubat Cumartesi 20.00'de TV8'de!

Acun o Sema'nın ikizini alırsa fiyasko olur cidden. :D

Beğenmedim yarışmayı izleme sebebim olamaz :A

Sırf bir yarışmacıdan dolayı bunu söylemen çok anlamsız... ne yani Seda olmasa düşmeyecekti öyle mi?
Hayır o olsun olmasın yorumum hep öyleydi. Diğer yani eski yorumlarda görebilirsin. Bu yarışma büyük haksızlıkların adı resmen. Büyük oyunlar dönüyor. :D

Eğer tam bir örneğin yoksa böyle konuşman anlamsız
Gir internete her yerde yazıyor ki hem de içi dolu kanıtlar. Boş falan değil. :D Sen çok seviyorsun yarışmayı ondan laf gelmesin istiyorsun herhalde. :D Saygım sonsuz ama herkesin bir düşüncesi vardır. :innocent::innocent:

Gir internete her yerde yazıyor ki hem de içi dolu kanıtlar. Boş falan değil. :D Sen çok seviyorsun yarışmayı ondan laf gelmesin istiyorsun herhalde. :D Saygım sonsuz ama herkesin bir düşüncesi vardır. :innocent::innocent:
Aynen öyle çok sevdiğim için savunuyorum çünkü öyle oyunların falan olmadığını biliyorum, eğer sosyal medyaya göre bilmeden bu yorumları yapıyorsan yanlış, içi dolu kanıt diyorsun bir örnek veremiyorsun ama

Aynen öyle çok sevdiğim için savunuyorum çünkü öyle oyunlatın falan olmadığını biliyorum, eğer sosyal medyaya göre bilmeden bu yorumları yapıyorsan yanlış, içi dolu kanıt diyorsun bir örnek veremiyorsun ama
Hayır içi dolu tüm şeylerin, benim kanıtlarım değil nette birileri bulmuş oyunları apaçık ortada. Neyse daha çok konuşmak istemiyorum bu Acun hakkında. Çok oyunlar oynuyor torpil de var ama kapatmayı iyi biliyor. Neyse. :D Burada da çoğu kişi diyor Acun oyuncu diye. :D Az değil diye. :D

Hayır içi dolu tüm şeylerin, benim kanıtlarım değil nette birileri bulmuş oyunları apaçık ortada. Neyse daha çok konuşmak istemiyorum bu Acun hakkında. Çok oyunlar oynuyor torpil de var ama kapatmayı iyi biliyor. Neyse. :D Burada da çoğu kişi diyor Acun oyuncu diye. :D Az değil diye. :D
Tamam de her olayın mantıklı bir açıklamasını yapmıştır her defasında ve sonra da bu oyun var falan diyenler susmuştur o yüzden sen net bir olay söyleyemiyorsan bana demek ki bilmeden sırf duyduklarına inanıyorsun

Tamam de her olayın mantıklı bir açıklamasını yapmıştır her defasında ve sonra da bu oyun var falan diyenler susmuştur o yüzden sen net bir olay söyleyemiyorsan bana demek ki bilmeden sırf duyduklarına inanıyorsun
Hayır bilmeden değil az önce de söyledim neyse sana saygı duyarım, hele geçen sene büyük fiyaskolar yaptı. 😱

Bu adam şimdi de ülkeleri yarıştırarak ajitasyon yapacak neyse yapsın bakalım. :D Daha fazla bir şey demeyeceğim Acun hakkında şimdiden söylüyorum yoruma değmez adam. :Dİlk bölümlere netten belki bakarım gülmek için. :D :D :D