Turabi'yi destekliyorum ama Adem kazanırsa da üzülmemAdeme yine bir final faciası yaşatırmı bakalım yoksa aynısı olmasın diye sizin adamımı yakacak belkide Adem karşısında kimi yaksam diye düşünüp Turabiyi seçmiş gibi Acun bey![]()
![]()
![]()
Turabi'yi destekliyorum ama Adem kazanırsa da üzülmemAdeme yine bir final faciası yaşatırmı bakalım yoksa aynısı olmasın diye sizin adamımı yakacak belkide Adem karşısında kimi yaksam diye düşünüp Turabiyi seçmiş gibi Acun bey![]()
![]()
![]()
Aaa ozaman kaybetsin 3 şampiyonu ona vericeğine versin 1 şampiyonu AdemeTurabi'yi destekliyorum ama Adem kazanırsa da üzülmem![]()
Görücez bakalım neler olucak saçma sapan biri olmasın da gerisi çok önemli değilAaa ozaman kaybetsin 3 şampiyonu ona vericeğine versin 1 şampiyonu Ademe![]()
![]()
![]()
Bunlar dışında kim kazanırsa saçma sapan biri olucak gibiGörücez bakalım neler olucak saçma sapan biri olmasın da gerisi çok önemli değil![]()
![]()
Bu ecünnü kazanırsa![]()
![]()
![]()
#DamlaFinaleBak o zaman bu yarışmanın bir daha yüzüne bile bakmayabilirim işte![]()
![]()
Şarkının en berbat versiyonunu paylaşmasan iyiydi
FenerbahçemŞarkının en berbat versiyonunu paylaşmasan iyiydi![]()
Aaa bu ecünnüyü ben hedefime aldım oklavayı kafasına indirecemSurvivor'da bir devir kapandı.
#DamlaFinaleSonuna kadar hakediyor, kıskanmayın.
![]()
İzle izle Turabiyi destekleriz birlikteBunlar dışında kim kazanırsa saçma sapan biri olucak gibi![]()
![]()
Diziler bitince devam ederse finali izlerim belki yine geçen yıl bakmıştım![]()
Turabi finale çıkarsa @sokak sanati ile seni gıcık etmeye gelebilirim rakibi tutmayaİzle izle Turabiyi destekleriz birlikte![]()
Desteğe gelmeyeceksen hiç gelmeTurabi finale çıkarsa @sokak sanati ile seni gıcık etmeye gelebilirim rakibi tutmayaecünnü olmasın yeter rakibi
![]()
![]()
![]()
Aaa Turabiyi desteklemem için yazlık bir şeyler almanız lazım @sokak sanati ileDesteğe gelmeyeceksen hiç gelme![]()
![]()
Aaa Turabiyi desteklemem için yazlık bir şeyler almanız lazım @sokak sanati ileyanı rüşvet almadan destekleyemem para istemez alışveriş
![]()
![]()
![]()
Ünlüleri tuttuğu nasılda belliCumali iyiydi ya elenmeseydi keşke