Survivor 2018'de Beklenmeyen Veda | 13 Haziran 2018

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Büyük ihtimal kadın erkek karşılıklı yarışabileceği oyunlardan koyar başka yol gözükmüyor, Damla da oynayabilecek gibi değil zaten
Turabi ve Damla sağlam bir potada elenir umarım

yattığı yerde finale gidip şampiyon olmak haksızlık olur

Nagihan şampiyon olsun
zor ama imkansız değil

Turabi ve Damla sağlam bir potada elenir umarım

yattığı yerde finale gidip şampiyon olmak haksızlık olur

Nagihan şampiyon olsun
zor ama imkansız değil
Olmamış atmamak için zor tuttum kendimi 😡 Hep bu Acun'un suçu, şu şartlarda kaç ay yarıştırıyor yarışmacıları. Kaç aylık emek boşa gidiyor son anda yaşanılan bir sakatlık yüzünden.

Haa bu arada Nagihan dışındaki herkes sakatlansa bile Nagihan şampiyon olamaz unut o işi sen

At olmamış ve rahatla

Ben en başından beri Nagihan'ın olmayacağını biliyorum ama bellide olmaz

Nagihan olmayacaksa Damla hiç olmasın. Performans olarak açıkara Nagi'nin gerisinde

Senle ortak tuttuğumuz kişilerde hep zafere ulaştık. Gel Hakan'da anlaşalım bari

Damla'yı sevemiyorum maalesef. O kızda bana itici gelen bir şey var :S Tuttuğum takıma geçti yine sevemedim.
Gönlüm Hakan Nagihan ve Anıl'dan yana.

Survivor'a ne zaman denk gelsem Merve Aydın'ı ağlıyor olarak görüyordum. Yine iyi gelmiş bu noktalara.

Sen gel All Star'da finale kal sonra da elen.

Zaten program batmış. Bu seson şampiyon olsa ne yazardı ki..

Bu sezon performansı düşüktü. Anne olayları filan var mış ama bence asıl mesele iyi hazırlanmadı yarışmaya.
Suratı da hiç gülmedi.X

Sen de ne performans delisi çıktın be
Derdin performans falan değil Damla'yı çekemiyorsun işte kabul et

Damla, Nagihan, Sema. Bu üç isim bu sene en iyi üç kadın yarışmacıydı. Hiçbiri de öyle birbirinden çok üstün değil, belli artıları eksileri var her birinin. Damla için de hep güzellik muhabbeti yapsak da sadece tip değil karakter olarak da Nagihan'dan da Sema'dan da bin kat iyi bana göre
Zaten karakter olarak sevmesem ne kadar güzel ve ne kadar iyi yarışırsa yarışsın boş benim için

Performans delisi olsam Nagihan'ı ilk senesinde tutardım
Aşırı gıcık kaptığım biriydi

Yalnız bu sene kesinlikle karakter olarakta iyi ve okadar uğraştılar onlar kadar çirkinlesmedi ve içi dışı bir olan birisi.

Bu sene hem karakter hem performans bana göre Birsen'di. Başta sakatlık sonrada şans verilmiyordu oynanması için. Sonlara doğru hem Sema'dan hem de Merve'den daha fazla oyun alıyordu.

Damla torpilli bunu kabul et
@eskici @Forumdash

Ölse de kanı şuracıkta aksa da kabul etmez

Bu sene nasıl çirkinleşmedi ya, Nagihan aynı Nagihan işte aynı şeyi @eskici de Turabi için diyor bu sene çok değişmiş çok iyi biri olmuş diye
Siz nasıl izliyorsunuz bilmiyorum ama ikisi de birbirinden beter geçen Survivorda nasıllarsa yine öyleler

Ölse de kanı şuracıkta aksa da kabul etmez

Şekil A'da görüldüğü gibi kabul etmemiş

Koca yürekli Nagihan, ödüle Sema'yı götürmek istedi ama Sema kabul etmedi. Art niyetli Adem'de "Nagihan senin kabul etmeyeceğini bildiği için seni götürmek istedi" dedi
ikisi dedikodunun alasını yapıyor

Geçen sene Sema, Adem'e az bile yapmış

Doğru söylüyorlar, prim yapmak için fırsat doğdu Nagihan'a o da değerlendirdi

Hepsi birbirinden beter zaten, kalanlar arasında en sevmediğim üç isim bunlar
Tekeer teker elenirler inşallah ama Adem elenmez maalesef

Demek en sevmediğin 3lü Sema Nagihan ve Adem

Turabi'yi sevdiğini biliyordum

Son iftarımıza 5 dakika kaldı.
Haydi ben kaçtım

Turabi'ye laf yok