Survivor 2018'de Şok! Takımlar Dağıldı, Her Şey Sil Baştan...

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060

Survivor 2018'de şok bir gelişme yaşandı!

All Star takımının Gönüllüler'e karşı büyük galibiyetinin ardından Acun Medya ekibi tarihi bir karara imza attı. All Star takımının 6-5 olarak dağılması ve Gönüllüler'den kalan kişilerinin de iki takıma dağılması kararlaştırıldı. Böylece 10-10 olacak ve Survivor yeniden başlayacak.

All Star - Gönüllüler konsepti sona erdi, artık All Star - All Star mücadelesi izleyeceğiz. Kimin hangi takımda olacağı ise yarın akşam belli olacak!

@eskici @MasacRE- @dreamy @Dosi @HachiKo @sokak sanati @DarkLegenD @Harunnn60 @legolas9900 @BesaleT @S.G.A.T. @kerem ve izleyen diğer herkes...​

Tutmayınca romantik komedi tarzına dönen diziler gibi yazık.

Kaçırmadın konuyu
Ya hala 1 nisan olsa diyecem ama oylama yapıldığı için o umut yok oldu.
Bundan sonra daha heyecanlı olacak

Berna etkilenmesinde, umarım onun yararına olur.

Diğerlerinin de ne hali varsa görsünler.

Acun iyice rezil etti programı bu sene,böyle survivor mu olur ya

Acun yine istediği reytingi alamayacak bence

Gelmiş geçmiş en olaylı Survivor'ı izliyoruz resmen. Yarışmayı bırakan bırakana bir de bu. 😱

Beni heyecanlandırdı valla daha güzel olabilir.
Ya daha heyecanlı olacaktır ona bir şey demiyorum ama konsept yerle bir oldu. O kadar ayarlanmış ve planlanmış bir şeyin böyle pat diye değişmesi hoş olmadı. Artı olarak All Star'a da ayıp oldu. Onların suçu değildi sonuçta bu...

Yarışma daha başlamadan bu yanlıştı sırf bu yüzden Survivoru takip etmiyordum bir tarafı çok güçlü,şunu yapsa anlardık gönüllüler takımı all star takımına oranla birazcık daha başka yarışmacılar takıma katsaydı ilkin bunlar olmayacaktı..

All Star'a büyük haksızlık var. Gönüllüler gelmeden önce neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar mıydı? Acun bunu önceden tahmin edememiş miydi? Şu anda bir çok kişinin Kıbrıs planları bozulmuş bile olabilir. Acun bu sezon Dünyaya açılırken asıl meselesini unuttu.