Murat'ın parkuru iyiydi de atışlar berbat, Marcus reyiz büyü yaptı herhalde ellerini kitlediMarcus reyiz çıkıyor şimdi
Adem - Ramazan
Ramazan kazandı
Ramazan Göz6 evinde iyi performansa sahipti ama gele gele Erdi gelmişti geçen seneAdem ilk yenilgisini aldı çok güzel
Hakan geçtiRamazan Göz6 evinde iyi performansa sahipti ama gele gele Erdi gelmişti geçen sene
Bizde yeni başlamış Survivor. Dengesizler bilgide ayrı yazıyorlar.
Reklam arası zaplarım bir ara
Ünlülerde Ego savaşı diz boyu olur.
Kim geçti gönüllülere?
Murat atışlarını düzeltmeden gelmişMurat'ın parkuru iyiydi de atışlar berbat, Marcus reyiz büyü yaptı herhalde ellerini kitledi
Hakan geçtiRamazan Göz6 evinde iyi performansa sahipti ama gele gele Erdi gelmişti geçen sene
Bizde yeni başlamış Survivor. Dengesizler bilgide ayrı yazıyorlar.
Reklam arası zaplarım bir ara
Ünlülerde Ego savaşı diz boyu olur.
Kim geçti gönüllülere?
Turabi geçer demiştim Hakan'dan dolayı ama tutturmuş sayılırım. Hakan ile Turabi aynı takımda olmayacağını bildim en azındanHakan geçti
Bir zahmet kazansın. Acun Cumali için Survivor için uygun değil demişti. İlk o elenir gibime geliyor ama halk sevebilir onuÜmit - Cumali
Ümit kazandı
Turabi, Rey Mysterio olmaya çalışmış. @DarkLegenD
E-devlete baktığında Meksikalı olduğunu öğrendiyse demek.
Bilmiyorum valla karışık giderim bir süre gönüllüleri tanıyana kadar en azındanTurabi geçer demiştim Hakan'dan dolayı ama tutturmuş sayılırım. Hakan ile Turabi aynı takımda olmayacağını bildim en azından
Hakan ballı. Birleşmeyi garantiledi adam
Gönüllü oldun yine desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?