Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Anıl'a çok yazık olur, umarım Hakan artık gider.
Damla gider diyenler de var, sürpriz bir sonuç gelirse şaşırmam.
Ben daha çok Turabi'nin gitmesini istiyorum ama o hayal gibi.
O gitmezse Hakan gitsin.
Her söylediğine katılıyorum.

Nagihan en azından Damla ve diğerleri gibi değil yapmacık değil dalga geçmiyor onlarla. Damla mesela hep Nagihan a alaycı küçümsüyor gülüyor ona tuhafça.. Twitter da da belirtiliyor bu. resmen kıskanıyorlar onu.. SON 2 ye kesinlikle kalmalı nagim.. sırf onun için bakıyorum netten gece demiştim zaten yoksa acun bekle !! neyse.. !! yarım kalan hikayeyi tamamlayacak inş nagi artık.. olmazsa büyük haksızlık hak yiyecek herkes bu net.. !! @vadikızı @turkuazz
ve acun bu sefer oyun yapmazsa.. !!

@MasacRE- bu akşam son bir sürpriz varmış. Acun bazıları eli boş gitmesin diye finale gidenlerede ödül verebilir

Yarışmayı izleyemediğimden anlayamadım Nagihan kime ne dedi

aaa Acun başlatmış yeni bölüm ve oyunu.
Ben bi onu izleyeyim. Bukadar seçim sonuçları yeterli bana
@MasacRE-

Seçim sonuçlarını tee İsveç'lerden iyi bildin valla helal olsun iki seferdir baya iyi tutturuyorsun
CHP ikinci tur garanti olmuş diyor
Daha az önce açıklama yaptılar.
Sonuçlar belli olsun öyle emin oluruz ama ben tahminimi sadece cumhurbaşkanlığı ve Ak partinin oyuna odaklandım. Diğerlerini tamamiyle salladim ve belirtim.
Tols bana dedi Erdoğan ikinci tura kalmadan Ak parti 43 demen alakasız dedi. Bende fazla bile yazmışım diyede belirtmiştim

Bu 2 orana odaklandım. Bakalım gerçekten tuturdummu

Dominikteki son konsey. 6 yarışmacıda finale gidiyor. Sebebini Acun açıklayacak elemeden sonra.
@Yiğitt konusunu açarsın sonra

Detayları verdi ama.
Yarınki oyunda 2 yarışmacı direk olarak yari finale çıkacak.
İlk oyunda 1. koltuk, ikinci oyunda ikinci koltuk belli olacak.
Kalan 4 yarışmacıda Kıbrıs'ta smse çıkacak canlı yayında ve arasında 2 tane yarı finale çıkacak.

Bu şekilde oluşan 4 lüden 2 kişi sms ile finale çıkacak.
Sonra detaylı dinleyip açarsın.
@MasacRE-

Yok ya her seçim aynı şeyleri diyorlar, bu oranlar gerçeği yansıtmıyor falan filan diyorlar gecenin sonunda yine bu ekranda gördüğümüz sonuçlar çıkıyor

Zaten %95 açılmış sandık RTE 52'nin üstünde bu saatten sonra düşmez artık 50'nin altına

Senin de tahminler tutarlıydı zaten bence, sadece ben biraz daha farklı bir şekilde düşünüyordum ama tutmadı

Seçimden umduğumu bulamayınca Survivor'ı açtım zaten, duydum bunları. Konsey erken başlamış, bakalım kimi yollayacak Acun?
Hakan gider inşallah.

TV8, Erdoğan'a bağlandı Survivor'ı kesip 😱

Bakalım hangi 6 kişi olacak, şu an asıl merak konusu o

Seçimden umduğumu bulamayınca Survivor'ı açtım zaten, duydum bunları. Konsey erken başlamış, bakalım kimi yollayacak Acun?
Hakan gider inşallah.

TV8, Erdoğan'a bağlandı Survivor'ı kesip 😱

Bakalım hangi 6 kişi olacak, şu an asıl merak konusu o
Ben 85% iken sıkılıp Survivor'a geçtim.
Hilmi ödülü kazandı ve Damla Kazandı. Anıl ve Nagihan'ı aldılar. Bu detayıda belirteyim.
Erdoğan konuştuğuna göre kesinleştimi?

Ben 85% iken sıkılıp Survivor'a geçtim.
Hilmi ödülü kazandı ve Damla Kazandı. Anıl ve Nagihan'ı aldılar. Bu detayıda belirteyim.
Erdoğan konuştuğuna göre kesinleştimi?
Kesinleşti sayılır.

Oha yok artık ya eğlence kanalında ne alaka yani, sen sonuçları açıklamamışsım bile niye gidip zafer konuşmasını yayınlıyorsun
Dönem onların dönemi, Acun da mecbur yani

Gözün aydın @Yiğitt Hakan elendi

@Dosi bak dedim sana Hakan elenir diye, hep sen mi bileceksin sonuçları biraz da biz bilelim değil mi