Yine kazandı @Dosi nin itici yarışmacısı 😡Nagi 2, Damla 1 şu an.Diğerleri de kendi yağında kavruluyor, reklamda...
Yine kazandı @Dosi nin itici yarışmacısı 😡Nagi 2, Damla 1 şu an.Diğerleri de kendi yağında kavruluyor, reklamda...
KazanamadınızNe ara o kadar oynadılar yaNeyse önemli olan bugün zaten kazandı mı bu iş biter
Telefonda İsveç maçına baktım, televizyonda survivor. İsveç yenilince dedim eyvah MasacRE'nin bedduası tutmasın Survivor'da daYine kazandı @Dosi nin itici yarışmacısı 😡
Oyunların karışık olarak oynatılmasını talep ediyorum, başka türlü kurtulamaycağız Nagihan'danKazanamadınızgeçmiş olsun
Nagihan dokunulmaz
Damla'sına güvenmiyor 😱 @eskiciOyunların karışık olarak oynatılmasını talep ediyorum, başka türlü kurtulamaycağız Nagihan'dan
Acun'un işleri hep, Damla'yı elemeye çalışıyor.Oyunların karışık olarak oynatılmasını talep ediyorum, başka türlü kurtulamaycağız Nagihan'dan
Siz anca smslerden medet umunDamla'mın smslerine güveniyorum, Nagihan ile smse çıksınlar yeter
Ee şimdi 3 kişi pota devam ediyor demi? O, zaman Hakan, Turabi banko yanına da Anıl veya Damla gelecekAcun'un işleri hep, Damla'yı elemeye çalışıyor.
Bugün Turabi, Hakan’ın yanına Damla veya Anıl gelecek. Hakan gider bu sefer bence. Senin finale gider iddian devam ediyor mu halaSiz anca smslerden medet umun
Nagihan önüne geleno devirdiği için MasacRE, Nagihan erkeklerle oynasın diyor, dokunulmaz olmasın diyeYine ne oldu
Anıl'ıda yollarızBugün Turabi, Hakan’ın yanına Damla veya Anıl gelecek. Hakan gider bu sefer bence. Senin finale gider iddian devam ediyor mu hala
Finalistler belli olsun bakarım belkiSon bir hafta kaldı izlesene sen de. Adamın sakat, desteğe ihtiyacı var@Dosi
Hakan da ev aldıNagihan önüne geleno devirdiği için MasacRE, Nagihan erkeklerle oynasın diyor, dokunulmaz olmasın diye
Anıl'ıda yollarızEv aldı, yeter ona
Nagihan bir hafta kaçırsın dokunulmazlığı hemen elenirNagihan önüne geleno devirdiği için MasacRE, Nagihan erkeklerle oynasın diyor, dokunulmaz olmasın diye
Anıl'ıda yollarızEv aldı, yeter ona
Senin artist yine başladı gereksiz şovlarına, @Dosi yine ne saçmalıyor bu adamFinalistler belli olsun bakarım belkiAcun adamımı sakatlık bahanesiyle şampiyonluktan etti işte destek versek ne olacak şampiyon olamaz artık
Turabi kral ne diyorsa doğrudurSenin artist yine başladı gereksiz şovlarına, @Dosi yine ne saçmalıyor bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?