- Reaksiyon puanı
- 114,246
- Puanı
- 1,060
Yani Acun ile ortak çalışma durumum varsa öyle olur diyorumHilmi son ikiye kalır nasıl yollayacaksın onu
Yani Acun ile ortak çalışma durumum varsa öyle olur diyorumHilmi son ikiye kalır nasıl yollayacaksın onu
Onları mı elemek istiyorsun yaniYani Acun ile ortak çalışma durumum varsa öyle olur diyorum
Bana Kalsa final koltuğuna Nagihan ile Hakan oturur ama işte Acun benle ortak çalışmıyor. Sadece ben onun hamlelerini doğru tahmin ediyorumOnları mı elemek istiyorsun yani
Nagihan neyse de Hakan'ın ne işi var finalde yaBana Kalsa final koltuğuna Nagihan ile Hakan oturur ama işte Acun benle ortak çalışmıyor. Sadece ben onun hamlelerini doğru tahmin ediyorum
Zamanı gelince anlatırımNagihan neyse de Hakan'ın ne işi var finalde ya
Neyini anlatacaksın bilmiyoruz sanki Hakan'ın buralara gelmesi bile başarıdır gelecek elemede elenir gider artıkZamanı gelince anlatırım
Yalnız gönüllülere ilk geçen Nagihan oldu hatırlatırımEvet torpili gönüllülere geçirterek belli oldu yeniden
Ünlülerde kalmaya devam etseydi, Merve ve Sema gibi olurdu sonu ama gönüllülerde parladı. Olan Birsen'e oldu
Sırada Hilmi ya da Damla'yıda yollarsak öyle düşünebilirsin
işte cesur güçlü Nagihan burdan belli oluyor. Gönüllülerin kızları kolay lokmayken ben güçlülerle yarışmak istiyorum dedi ve karşıya geçip hepsini bir güzel 'yendi' ve elediYalnız gönüllülere ilk geçen Nagihan oldu hatırlatırımÜhü ühü beni oynatmıyorlar burada kendimi gösteremiyorum ühü ühü
Nagihan güçlü isimlerin yanında yapamayıp takımını satıp kaçtı, Damla ise sonuna kadar savaştı orada hiçbir zamanda geri planda kalmadıişte cesur güçlü Nagihan burdan belli oluyor. Gönüllülerin kızları kolay lokmayken ben güçlülerle yarışmak istiyorum dedi ve karşıya geçip hepsini bir güzel 'yendi' ve eledi
Acun'da Damla'da Nagihan tarafından çok yenilmesin diye Nagihan'ın yanına yolladı, ve birde Merve ve Sema'nın gerisinde kalmasın diyeMerve ve Sema oynatmazdı kızı.Gönüllülere geçen parlıyor. Ünlülerde ego çoktu
Damla şimdide hep yeniliyor diye ağlamaya başlarsa inşallah Acun karışık yarıştırmaz
Asıl sen masal anlatma.Nagihan güçlü isimlerin yanında yapamayıp takımını satıp kaçtı, Damla ise sonuna kadar savaştı orada hiçbir zamanda geri planda kalmadıDamla'nın da niye karşı tarafa geçtiğini sen de biliyorsun hiç masal anlatma bana
Benim bahsettiğim şey o değil sen başka yere çekiyorsunAsıl sen masal anlatma.
Nagihan geçtiği gün ve an gönüllülerin ilk galibiyeti almasını sağlayıp Nihat Doğan'dan kurtulmanızı sağladı. Herkes Nagihan'a dua etsin Nihat Doğan'sız seyir zevki yükseldiği için
Damla artı Murat artı Hilmicem ilk başlarda bir Nagihan olup varlık gösteremedi
İstatiğimiz yeterli deyip gidiyorumBenim bahsettiğim şey o değil sen başka yere çekiyorsunAyrıca Nagihan gelince de hiçbir şey yapamadı gönüllüler sadece bir oyun kazandılar diye başarılı olmuyor Nagihan. Diğerleri gelince de aynı şekilde yenilgiler devam etti. Ne zaman ki Cumali gitti o zaman gönüllüler kendine geldi
Bugün önce Almanya'dan sonra da Damla'dan yiyin darbeyi de gör gününüİstatiğimiz yeterli deyip gidiyorum
Hakan sebebiyle senle tartışmayacam
Zlatan'sız İsveç'i bi zahmet yensin AlmanyaBugün önce Almanya'dan sonra da Damla'dan yiyin darbeyi de gör gününü
Şimdiden yenilgiye kılıf hazırlanmışZlatan'sız İsveç'i bi zahmet yensin Almanya@kerem
Damla'da kaç oyun yenilgilere doymadı. Oda bir zahmet alsın
Hergün Damla'ya darbe vurmak zevk vermiyorZaten izlemiyorumki artık. Sonuç hep aynı. Adem ve Nagihan
Bi açıyorum oyun bitmiş yada son oyun
23 oyun azmı?Şimdiden yenilgiye kılıf hazırlanmış
Damla da daha kaç oyun oynadı abartma sen de, kız sakatlıktan çıktıZaten bir canı var Nagihan'ın, dokunulmazlığı alamadığı anda elveda diyeceğizO sembol büyük şansmış Nagihan için ama değerlendirememiş, şimdi şansına küssün
Ne ara o kadar oynadılar ya23 oyun azmı?
23 oyundan 4 tane tek almış
Acun reyis bizim gibi futbolseverleri düşünüyor karışmasana adamaSaat 10 oldu, hala bölüm başlamadı. Bölümü dolduramıyorsun bari adadan görüntüler ver, röportajlar var. Finale 6 gün kalmış burada...
Nagi 2, Damla 1 şu an.Acun reyis bizim gibi futbolseverleri düşünüyor karışmasana adama
Nasıl gidiyor şimdi durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?