Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Çatla, Damla kadınların birincisi olacak.

Çatla, Damla kadınların birincisi olacak.
Biz güzellik yada yakışıklılık yüzünden sms birinciliklerine değil, güçlü olup bileğinin hakkıyla herkesten üstün performansa sahip olana bakarız

Ben ilk başta Nagihan'ın Sema ve Merve'den önce elenmesini istemedigimi ve birincilik olmayacağını bildiğimi ama Kıbrıs'ıda şampiyonluğuda sonuna kadar hakettiğini söylemiştim. Kıbrıs'a elenmeden giderse ciddi oy alacağını düşünüyorum.
Survivor'un en güçlü kadın yarışmacısı olarak Nagihan ismini yazdırdı

Damla Can şampiyonluğa, Nagihan 7. elemeye coming.

Kadın/Erkek karıştırılmasını talep ediyorum.
Acun Damla'sı için yapabilir öyle

Diss veren eller dert görmesin

Okadar gözlük yedim dünden beri senden,hepsi diss olsaydı @mrt-06 yı bir nevi zorlardım belki diss yarışmamda. Herkese bol keseden diss, bana gözlük

@MasacRE- de benim için kolay lokma

Yardımcı olmak görevimiz.
Ben yeni açtım.
Nagihan ve Murat 11-11 iken Acun'un teklifi üzerine Murat ile bölüştüler evi. Hiç yoktan iyidir.
Diğerleri anahtarı alırken öğrendim kazandıklarını.

Hakan - Anıl - Turabi ev kazandılar. Nagihan ve Murat ortak olarak evi kazandılar.
@dreamy

Murat ve Nagi ana oğul yaşarlar işte, saçma oldu bu son.

Hakan ve Anıl'a sevindim, Nagihan ve Murat'a da sevindim. Turabi bu sezon şampiyon olamayacak zaten, ev aldı en azından. Damla hayal kırıklığı oldu.

Murat ve Nagi ana oğul yaşarlar işte, saçma oldu bu son.

Hakan ve Anıl'a sevindim, Nagihan ve Murat'a da sevindim. Turabi bu sezon şampiyon olamayacak zaten, ev aldı en azından. Damla hayal kırıklığı oldu.
Belki Damla şampiyon olur? Ozaman sevinirsiniz ama olamazsa eli boş dönecek. Büyük ödüllerdende, alışverişten yararlanabildi.
Dün Nagihan sonraki oyundada götürmüş ödüle. iki ödül üst üste onu seçmesi hoş olmuş

Ben dün sonunu izlemedim, şaşırdım sabah Nagi'nin Damla'yı götürdüğünü görünce. Damla da şaşırmış zaten.

Bizim desteklememizdeki neden güzelliği veya çirkinliği değil ki. (Tamam biraz etkisi olabilir
) Nedeni samimi ve Nagihan'da olmayan sıcaklığı. Ve o efsane konsey.
@Yiğitt

Murat ile Hakan aynı potada olursa Murat elenir bana göre

Nagihan'a helal olsun.
Sözünün eri.
Murat'ı söyleyeceğide belli ve Murat elenir

Sözünün eri çıktı

Yine yeniden adaylar belli olmadan Murat aday olur elenir diye tahmin yürüttüm ve bakalım bu tahminimde tutacakmı

@MasacRE- (nerdesin be adam sende
)
tuttu yine
@MasacRE- @dreamy @eskici @Yiğitt

Murat Sema'yı eleyerek vazifesini yerine getirdi zaten, şimdi elendiği iyi oldu Hakan vardı artık karşısında
Turabi de zaten elenmiyor Hakan gideceğine Murat gitsin tabi
Murat'ta Mustafa gibi iyi iş çıkarıp gitti

Haftaya Nagihan yine dokunulmaz olunca oh miss olur keyifler benim için
Gerçi yarım ev aldı
eli boş gitmeyecek en azından

Murat'ta Mustafa gibi iyi iş çıkarıp gitti

Haftaya Nagihan yine dokunulmaz olunca oh miss olur keyifler benim için
Gerçi yarım ev aldı
eli boş gitmeyecek en azından
4 tane ev ödülü çok fazla olmuş baya dengesiz duruyor ya büyük ödülü 500.000 TL değil mi bu yarışmanın, o kadar sezonun sonunda kazanan kişiye 500.000 TL ver ama arada bir program üç beş soruyu tutturan dört kişiye ev ver o iş olmamış bence. Ev veriyorsan final ödülünü de arttırman lazım o zaman ama yapar mı öyle bir şey bilmiyorum

Yarışmayı da çok büyük ihtimalle Adem kazanacak şu gelinen son noktada. Bir tek Damla ile Hilmi eli boş dönmüş olacak bu gruptan. Ama Damla torpilli?

Evet torpili gönüllülere geçirterek belli oldu yeniden

Ünlülerde kalmaya devam etseydi, Merve ve Sema gibi olurdu sonu ama gönüllülerde parladı. Olan Birsen'e oldu

Acun'la ortak mı çalışıyorsun
Sırada Hilmi ya da Damla'yıda yollarsak öyle düşünebilirsin

Hilmi son ikiye kalır nasıl yollayacaksın onu