Kimler aday?
Gönüllüler Merve dedi Ünlüler Hakan oy çoğunluğu ile Merve ilk aday oldu
Adem erkeklerde sembol aldı Hakan dedi
Nagihan kızlarda sembol aldı Sema dedi.
Kimler aday?
Olaylar çabuk unutuluyor hemfikirim ama bu olay oylamanın yapıldığı gün olduBöyle olaylar bir gün olur ikinci gün unutulur izlemediğim için fazla takılmıyorum ama Hakan'ın Merve'yi elemesine kesinlikle inanmam Merve'nin ne yaptığının önemi yok Hakan Merve'yi geçebilecek birisi değil
Adem Hakan'ı söylemiş Hakan elenir herhalde
Ben de Hakan'ın eleneceğini sanmıyorum bu potada. Sema ile Merve arasında bakınca performansa göre Merve elenir gibi görünüyor ama geçmişten gelen belli bir oy kitlesi var sonuçta All Star finalisti. Sema geçen sezon çok başarılıydı herkesi dağıttı ama Kıbrıs'a sembol ile gidip orada ilk potada Serhat'a elenmişti yanılmıyorsam. O yüzden onun oy potansiyeli daha düşük gibi görünüyor. Ama bu seneki durumlar da farklı sonuçta Merve geçtiğimiz senelerdeki gibi ön planda değil o yüzden Merve'nin elenmesi daha olası gibiBen sonuna yetiştim.
Hayır ya Merve ya da Sema elenir
Açıkcası en az oy alan Merve olabilir. Oylamanın yapıldığı günlerde çok antipatikti ve Mustafa Kemal'e emirler yağdırıp sus diyordu.
Sema'da psikolojisi çökmüş. Onun elenmesini de isterim
Hakan Kıbrıs'a gidecekBaba olduğunu öğrendiği zamanda oylama vardı. artı puan almıştır. @MasacRE-
Başlamışmı?Bu saçma oyun ne oyunuymuş @Dosi
hahahahhhaha açtım Nagihan kazandı. Şansa bak ve evet oyun berbatBu saçma oyun ne oyunuymuş @Dosi
Yok ya değildir, bu oyunla New York'a mı gidilirhahahahhhaha açtım Nagihan kazandı. Şansa bak ve evet oyun berbatbu ne gerçekten
büyük ödül oyunu değildir umarım
Evet ya, karışık oynanabilirdi.Yok ya değildir, bu oyunla New York'a mı gidilirGenelde ada oyunları bu tarz oluyordu ama birleştiler artık. Bir de mesela bu oyunu kız erkek ayrı oynatmaya gerek yoktu, karışık oynatılabilirdi
Su gördü mü kendinden geçiyor Hakan reis@MasacRE- seninkiyle benimki şov yaptı bugün oyunda
Geçen sene Sema'lar ödül kazanırken, Sabriye'yi seçip, biz insanlığımızi gösterelim demişti. Sabriye "Adem olmadan gitmem" deyip ret etmişti. Nagihan teklif edince art niyetli denildi ve Sema'da Adem'siz olmaz dediSu gördü mü kendinden geçiyor Hakan reisSonda iyice yoruldu ama, yaşı baya etkiliyor adamıSeninkine de hep fark attı Sema ama son zamanlarda iyice beceriksizleşti o, geriden gelip gelip yendi onu Nagihan
Yarınki yemekli ödülde Arda Türkmen olacakmış. Eskiden Nusret'i getirirlerdi, ünü dünyalara yayılınca getirtemedi herhalde çok para istemiştir şimdi oAlın bunla idare edin deyip TV8'in elemanını getirmişler onun yerine
Hala orada mısın sen yaGeçen sene Sema'lar ödül kazanırken, Sabriye'yi seçip, biz insanlığımızi gösterelim demişti. Sabriye "Adem olmadan gitmem" deyip ret etmişti. Nagihan teklif edince art niyetli denildi ve Sema'da Adem'siz olmaz dedi
Bu oyuna gelince, internette yazmışlar, Hakan eğer Anıl'a oyun verseydi ozaman Tüm gönüllüler yararlanacaktı ödülden.
Anıl vizesi olmadığı için 5 yıldızlı otel ve alışveriş kazanacaktı, yerine 2 kişiyi yollayacaktı yani Murat ve Hilmicem'i ve Nagihan'da Hakan'ı seçebilecekti.
Evet hala ordayım. Sen bile art niyet aradınHala orada mısın sen ya
Aman yok eksik kalsın, iyi ki yapmamış öyle bir şey. Kimin hakkıysa o kazandı işte, sonra bilerek oyun sattı muhabbeti dönüyor bu sefer
Onu şakasına dedim benEvet hala ordayım. Sen bile art niyet aradın
o değilde ben daha bu sabah kafama dank etti, şuan hep Acun'un yanındaki İhsan o varmısın yokmusundaki İhsan olduğu
Bugün programda da gördük zaten. Hayret niye hiç hatırlayamadım ve benzetemedim acaba
Seni anlıyorum. Bende Damla'yı sevemiyorum çünküOnu şakasına dedim benİyi yaptı Nagihan bence de ama bir doğru bütün yanlışları götürmüyor maalesef, hala hiç hazzetmiyorum kendisinden
Evet o kişi, bana sorsaydın söylerdimO zamandan bu zamana baya değişmiş ama kilo falan da almış farklı görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?