Onu nasıl gözden kaçırdılar anlamak zor :S üstelik 2 küpte de aynı şey. Yazık olmuşTwitter'da gördüm, geç kaldık artık. Acun bir açıklama da yapmadı buna...
Onu nasıl gözden kaçırdılar anlamak zor :S üstelik 2 küpte de aynı şey. Yazık olmuşTwitter'da gördüm, geç kaldık artık. Acun bir açıklama da yapmadı buna...
Dün şunla karşılaştım, 9-9 bayrak yarışı oyunundan ve ikinci resimde atışla deviriyor Ümit, iki küpte de ayak geçmiş:
@MasacRE- @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 59179
Ekli dosyayı görüntüle 59180
Fb-Bjk maçı varken Survivor mu izliyorsunuz, nasıl fenerlisiniz siz böyleTwitter'da gördüm, geç kaldık artık. Acun bir açıklama da yapmadı buna...
Kime laf diyorumki benBoş muhabbet böyle şeyler
Ben maça bakıyorumFb-Bjk maçı varken Survivor mu izliyorsunuz, nasıl fenerlisiniz siz böyle
Oldu o zamanBen maça bakıyorumizlediğimi kim söyledi
Ödül Lahmacun ve cola. Şuan devre arası diye baktımOldu o zaman
Mac sıkıcıFb-Bjk maçı varken Survivor mu izliyorsunuz, nasıl fenerlisiniz siz böyle
Ödül iyiymiş, o zaman ünlüler kazanır bu oyunuÖdül Lahmacun ve cola. Şuan devre arası diye baktım
Dizi izlediğim gibi aynı anda ikisinede bakarım
Biz alacazÖdül iyiymiş, o zaman ünlüler kazanır bu oyunu
Fener umrumda değil artıkFb-Bjk maçı varken Survivor mu izliyorsunuz, nasıl fenerlisiniz siz böyle
Dokunulmazlığa kadar bütün oyunları kaybedelim, ünlüler iyice havaya girsin, bunlar bizi Cumali'siz de yenemiyor falan desin sonra çıkıp dokunulmazlıkta vuralım darbeyiBiz alacaz
Kötü Senaryo, dokunulmazlığa kadar hepsini alalım, ünlüler çöksün, dokunulmazlığa tedirgin gelsin ve yenilsin. Kavga başlasın. Asıl bu senaryo güzelDokunulmazlığa kadar bütün oyunları kaybedelim, ünlüler iyice havaya girsin, bunlar bizi Cumali'siz de yenemiyor falan desin sonra çıkıp dokunulmazlıkta vuralım darbeyiNasıl senaryo
Fenerbahçe'yi bitirdiler tekrar kendine gelene kadar böyle
Seninki imkansız senaryo benimkinin az da olsa oluru varKötü Senaryo, dokunulmazlığa kadar hepsini alalım, ünlüler çöksün, dokunulmazlığa tedirgin gelsin ve yenilsin. Kavga başlasın. Asıl bu senaryo güzel
Nagihan kazandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?