Diğerlerinin cesareti olmadığı için Damla istemiştir zaten baktı ki bunlarda iş yok ben çıkayım demiştirAnıl'da elerdi ama eski yarışmalara bakarak Damla'yı seçmişlerdir. Bence kendiside istemiştir bunu ve bu hamleyle daha çok sevilir.
Diğerlerinin cesareti olmadığı için Damla istemiştir zaten baktı ki bunlarda iş yok ben çıkayım demiştirAnıl'da elerdi ama eski yarışmalara bakarak Damla'yı seçmişlerdir. Bence kendiside istemiştir bunu ve bu hamleyle daha çok sevilir.
Damla bu hamleyle parlayacak diye için gidiyor demi?Diğerlerinin cesareti olmadığı için Damla istemiştir zaten baktı ki bunlarda iş yok ben çıkayım demiştir
Damla'nın parlayıp parlamaması zerre umrumda değil ben diğer korkaklara sinir oldum sadece ayrıca Turabi'nin olduğu yerde kim ne kadar parlarsa parlasın sonuç değişmez şampiyon belli
Hmm he heDamla'nın parlayıp parlamaması zerre umrumda değil ben diğer korkaklara sinir oldum sadece ayrıca Turabi'nin olduğu yerde kim ne kadar parlarsa parlasın sonuç değişmez şampiyon belli
Sana kalsa Nagihan şampiyon olacak benimki en büyük ihtimal en azındanHmm he he
Aa yok be Nagihanın şansı hiç yok ama hakediyormu? Herkesden çokSana kalsa Nagihan şampiyon olacak benimki en büyük ihtimal en azından
Ne haketmesi ya Damla bile daha çok hakediyorAa yok be Nagihanın şansı hiç yok ama hakediyormu? Herkesden çok
Ünlülere, Hakan ve Yağmura karşı tutuyorum Nagihan'ı
Ünlülerde 1 Kişi elendi şuana kadar oda Nagihan sayesinde olduNe haketmesi ya Damla bile daha çok hakediyor
Twitter'a, instagram'a, ekşi sözlüğe falan bakarsan görürsün desteğiAnıl sosyal medyada en güçlü isimlerden biri mi güldürme beni o kadar eski yarışmacı var güçlü olan Anıl'ı tutan kim var ben senden başkasını göremiyorum açıkçası
Damlamı strateji olarak aday yaptılar. 😱 @MasacRE-
Aha Damla'yı yazıyorlar
Damla'nın heykelini dikmeye kalksalar beton yetmez
Son yılların krali oldu kız ya mükemmel detay yeminle.Damla'nın heykelini dikmeye kalksalar beton yetmez
Torpilli DamlaDamla'nın heykelini dikmeye kalksalar beton yetmez
Hah bir troll daha geldiTorpilli DamlaTurbo veya Adem eleyecek onu
AhahaHah bir troll daha geldiZaten nerede troll var Turabi'yi destekliyor, bir tane normal destekçisi yok mu bu adamın@eskici
Cumali'den medet umacak hale mi geldinizAhahaKonuda istediğin gibi at koşturuyon zaten gelmesek haberimiz olmayacak
2016'nın intikamını Cumali almalıdırBir sürpriz bekliyoruz
Ne alakası varCumali'den medet umacak hale mi geldiniz
Anıl'ı desteklemek için değişik bir kafaya sahip olmak lazım dün yine rezil etti zaten kendini Murat'la birlikte korktular Damla'nın arkasına saklandılarTwitter'a, instagram'a, ekşi sözlüğe falan bakarsan görürsün desteği
Neresine beton yetmezDamla'nın heykelini dikmeye kalksalar beton yetmez
Damla'nın yerine başkası gelseydi Hakan elenirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?