- Reaksiyon puanı
- 29,889
- Puanı
- 1,059
Hakan'a ayar verdi Nagi ve Birsen. Sana ne demişse Hakan kanmaEvet az önceki konuşmalarından Damla'nın haklı olduğu sonucunu çıkardım, Hakan ikna etti beni
O olay ayrı bu olay ayrı, daha sonra kavga videolarına bakarım tam olarak ne olmuş ne bitmiş anlarızHakan'a ayar verdi Nagi ve Birsen. Sana ne demişse Hakan kanma
3 sayı bu kızlardan geldi
Birsen Hakan'a ağzının payını verdi ya ondan yazdılar onuCumali'yi yazmayıp Birsen'i yazmak nedir?
Her şeyden önce takımın geleceği düşünmeleri lazımdı, kaç tane oyun kaybettiler hala akılları başlarına gelmemiş.Birsen Hakan'a ağzının payını verdi ya ondan yazdılar onu
Ben daha az önce ikinci adayın Hakan olduğunu öğrendim 😱Her şeyden önce takımın geleceği düşünmeleri lazımdı, kaç tane oyun kaybettiler hala akılları başlarına gelmemiş.
Hilmicem mantıklı davrandı. Ama Hakan'ı daha çok hırslandırmış bu olay. Fragmanı izlediysen görürsün.Ben daha az önce ikinci adayın Hakan olduğunu öğrendim 😱
Hakan takımı düşünüyor güya ama Cumali Yağmur dururken Anıl'ı yazmayi biliyordu.
Kim tartışsa onu yazıyorlar. Geçen hafta Anıl, bu hafta Birsen
İzledim izledim.Hilmicem mantıklı davrandı. Ama Hakan'ı daha çok hırslandırmış bu olay. Fragmanı izlediysen görürsün.
Sence ünlülerden kim gitmeli? Senin istediğin?İzledim izledim.
Hakan konsey önceside, Nagihan beni yazma cesareti gösterirse yarın ona konseyde madalya takacam, bir kaç hafta dolansın tarzında laf söylemişti. Yarın Hilmicem'e taksın o madalyayı
Yarınki dokunulmazlık sevmediğim bir oyun. Umarım alırız.
Ünlülerden biri gidebilir bu durumda.
Sema yada TurabiSence ünlülerden kim gitmeli? Senin istediğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?