Ademi kıskandırmak.için yaptık onu. Yoksa o dansın tam versiyonu Adem ve Hilmiyle olacak.
Adem sanırım Murat'ı daha çok seviyor, hemen koşarak teselli etti Murat'ı.
Ademi kıskandırmak.için yaptık onu. Yoksa o dansın tam versiyonu Adem ve Hilmiyle olacak.
Cumali ilk aday olur. Nagihan Birsen ve Yeni 3lü Cumali demiştir.Damla varken Anıl kim oluyor
Bir ara açık ara zirve benimdi, sabah kalkıp iş olunca erken yatıyordum. Ortam @eskici ye kalmıştı.@MasacRE- bak @eskici birincilik sallantıda olduğu için damlamış bugün
Bizim aramızdada bu mesajımla 100 mesaj kalmışilk iki kapışıyor ve son ikide kendi arasında kapışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 58999
Onuda paylaşmıştım galiba. Bi bakıp kıyaslama yapayımBir ara açık ara zirve benimdi, sabah kalkıp iş olunca erken yatıyordum. Ortam @eskici ye kalmıştı.
Pazar gel dedin geldim işte bununla alakası yok@MasacRE- bak @eskici birincilik sallantıda olduğu için damlamış bugün
Bizim aramızdada bu mesajımla 100 mesaj kalmışilk iki kapışıyor ve son ikide kendi arasında kapışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 58999
İzledin mi Survivor'u bu bir haftada?Hoşbulduk kanka dediğim gibi 1 haftada geldim işte
Evet izledim Acun'un taktik yine tutmadı ünlüler hep kazanıyorİzledin mi Survivor'u bu bir haftada?
Vay lafım para etmişPazar gel dedin geldim işte bununla alakası yok
İnşallah Damla ve Hilmicem biraz daha artırırsa performansını alacaz oyunu.Evet izledim Acun'un taktik yine tutmadı ünlüler hep kazanıyor
Tüm hafta forumdaydım ama çok girmedim yani her gün girdim ama az girdim o yüzden şaşırmadımVay lafım para etmişseni haftalık enler listesinden şutlamışım ikincilikten. Şok oldunmu?Tüm hafta forumdaydın o hafta halbuki
5555 mesajı yazdın burdaTüm hafta forumdaydım ama çok girmedim yani her gün girdim ama az girdim o yüzden şaşırmadım
Yine mi gönüllülere geçtin senİnşallah Damla ve Hilmicem biraz daha artırırsa performansını alacaz oyunu.
Damla ve Hilmi geçince ben de geçtim tabi. Biliyorsun her yıl Gönüllüler aşklarımı tutardım, bu yıl sırf eskiler var diye All Starlayım.Yine mi gönüllülere geçtin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?