Acun eğer Cumali elenmese elenmesini sağlar denge olsun diye. Artık gizli hamle zamanıMurat ve Hilmi ayrılmasın istedi ama dün Hilmi ben tek başımayım bu yolda falan demişti.O yüzden ayırabilirdi aslında Acun, dediğin gibi yanlış hamle yaptı.
Acun eğer Cumali elenmese elenmesini sağlar denge olsun diye. Artık gizli hamle zamanıMurat ve Hilmi ayrılmasın istedi ama dün Hilmi ben tek başımayım bu yolda falan demişti.O yüzden ayırabilirdi aslında Acun, dediğin gibi yanlış hamle yaptı.
Hadi inşallah. Gariplerim bi oyun kazansın artık.10'a 9 Gönüllüler kazanacak bu oyunu.
Hadi inşallah. Gariplerim bi oyun kazansın artık.
Ademi yollayacaklardı, böyle gitmez bu iş.Yoksa açlıktan ölecekler.
Diyorum sana o takımın havasında suyunda bir şey var diye, ne yapsa dengeye gelmeyecek bu survivor bizim takım kaybetmeye mahkumMustafa Kemal burda 6da 6 yaptım dedi. Hiç kaybetmemişBize gekende anca performansı düşürsün@MasacRE-
Hilmicem'in dediği gibi, o rüzgar elbet diğer tarafa esecekDiyorum sana o takımın havasında suyunda bir şey var diye, ne yapsa dengeye gelmeyecek bu survivor bizim takım kaybetmeye mahkum
Rüzgar bu tarafa dönerse kesilir bu şanssızlıklaHilmicem'in dediği gibi, o rüzgar elbet diğer tarafa esecek
Bu kadar karamsar olmayalımRüzgar bu tarafa dönerse kesilir bu şanssızlıkla
Cumali bu hafta da alır mı bireyseliBu kadar karamsar olmayalım
Ya inşallah 1 oyun alınca yine 10 oyun kaybetmezlerDokunulmazlığı su oyunu yapsada Hakan iyi oynasa. Cumali zaten her şekilde oyun veriyor. Bari Hakan'ı kurtaralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?