Gezip tozuyom
Gezip tozuyom
Sizinkiler yenildiGezip tozuyomTatilde hergün eve tıkılamam
Hep kazanacak değil ya.Sizinkiler yenildi
Evet fark ettim Ümit'le oğlunun konuşması da komiktiSema'nın oğlu annesini azarladı.
Sema diyor neredesin, oğlu diyor 'Teyzemin evindeyim, nerede olacam?' soğuk soğuk konuştu .ss @eskici
Alın artık bir zahmetHep kazanacak değil ya.
Dokunulmazlığı alacaz
Ünlüler birkaç zayıf kişiyi daha göndersin ondan sonra karışırBirazda ünlüler karışsın
Yiğit ve Elif ilk gitme adayları, Berna Murat ve Sahra sonrakiler.Ünlüler birkaç zayıf kişiyi daha göndersin ondan sonra karışır
Evet Sahra tehlikeli biraz ama çok büyük olay çıkarmaz bence tabi Merve dahil olmazsa eğer Merve dahil olursa ortalık karışabilirYiğit ve Elif ilk gitme adayları, Berna Murat ve Sahra sonrakiler.
Sahra ilk başta ortalığı karıştırır eğer ismi ilk elemede çıkacaksa
Yarışmacılar çok diye galiba hiç Merve'ye denk gelemiyorum :SEvet Sahra tehlikeli biraz ama çok büyük olay çıkarmaz bence tabi Merve dahil olmazsa eğer Merve dahil olursa ortalık karışabilir
Evlenecekmiş zaten fazla da takmıyor gibi yarışmayı Acun'un zoruyla yani istağiyle gelmiştirYarışmacılar çok diye galiba hiç Merve'ye denk gelemiyorum :S
Nerde o eski fırtına kız?
Bence uzun süreli kalmaz yarışmada.
Bence öylesine geldi yarışmaya
Adı Zehra reklam yapsın, zapplarımÖdül oyunuGönüllüler 1-1 yaptı
Basketbol oynuyorlar grup halinde tek tek yazamam hepsini bireysel oyun değil yaniAdı Zehra reklam yapsın, zapplarım
Hani nerde kim kime karşı oynadı yazmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?