Açma o mevzuları.Ben mümin bakış açısı ile bakıyorum olaya. Bu bakış açısı çok yanlış. Dön o yanlış yoldan kardeşim.
Gerçek bir dindar programı zaten. Bak çarşaf ile yarışıyor herkez.
Açma o mevzuları.Ben mümin bakış açısı ile bakıyorum olaya. Bu bakış açısı çok yanlış. Dön o yanlış yoldan kardeşim.
Gerçek bir dindar programı zaten. Bak çarşaf ile yarışıyor herkez.
İyi demedim iyi olabilir dedim
Çevir kazı yanmasınNe kıvırdın bee
Tüm amaç farkla yenildi denmemesi içinUlan 9 oyun verene kadar neredeydiniz be
Ben görmeden kesin konuşmam Berna kendini biraz geliştirmişse Sema'dan sonra en iyisi olur demiştim hatırlıyorumNe kıvırdın bee
Ama ben de sana hadi diğer bütün isimleri boşver, Nagihan'dan iyi olacağına gerçekten inanıyor musun demiştim. Sen de Nagihan kim demiştinBen görmeden kesin konuşmam Berna kendini biraz geliştirmişse Sema'dan sonra en iyisi olur demiştim hatırlıyorum
Açma o mevzuları.Eskiden bikini vardı, şimdi ful kapandılar. Eskiden baklava kas şov izlerdik, şimdi tişört izliyoruz.
Evet Nagihan kim Berna kendini geliştirmiş olsa çok rahat geçerdi Nagihan'ı ama pek geliştirmiş gibi durmuyor umarım açılırAma ben de sana hadi diğer bütün isimleri boşver, Nagihan'dan iyi olacağına gerçekten inanıyor musun demiştim. Sen de Nagihan kim demiştin
Hala Nagihan kim diyor yaEvet Nagihan kim Berna kendini geliştirmiş olsa çok rahat geçerdi Nagihan'ı ama pek geliştirmiş gibi durmuyor umarım açılır
Olmasa ne olur Nagihan yine kötüHala Nagihan kim diyor yaBerna isterse gece gündüz çalışsın Nagihan'dan iyi olamaz
Evet Nagihan kim Berna kendini geliştirmiş olsa çok rahat geçerdi Nagihan'ı ama pek geliştirmiş gibi durmuyor umarım açılır
Hatırladım bu konuşmayı.Hala Nagihan kim diyor yaBerna isterse gece gündüz çalışsın Nagihan'dan iyi olamaz
He he kesin öyledirHatırladım bu konuşmayı.
MasacRE haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?