Hilmicem - Hakan
Hakan kazandı
Turabi ile yarışırken Hakan strese giriyor sanırım ya
Hilmicem - Hakan
Hakan kazandı
Hilmi'ye ne olmuş ya, kötü bi' istatistik ile başladı yarışmaya.Hakan paso yeniyor Hilmi’yi. Kral formunda. @MasacRE- @DarkLegenD
Hilmi'ye ne olmuş ya, kötü bi' istatistik ile başladı yarışmaya.
Bence Hilmicem strese giriyor hep kaybediyor Hakanlık bir durum değil gibiTurabi ile yarışırken Hakan strese giriyor sanırım ya
Ya nefret ettiğim ne kadar adam varsa sevmek zorunda mısın
Ahahhahaha bu çok muazzam bi' espri yalnız. Umarım hak ettiği değeri alır.Hilmi bitmiş, rakibi de Hakan gerçi. Normal kaybetmesi. Kralları birbirlerine küstürdüler.
Yarım saat reklam, bir bölüm yabancı dizi izleyim bari.
Bence Hilmicem strese giriyor hep kaybediyor Hakanlık bir durum değil gibi
Zevksizin önde gideni zaten o boş ver.Ya nefret ettiğim ne kadar adam varsa sevmek zorunda mısın
1 saat sürmezse iyi22.47 ilk reklama girdi, bakalim kac dakika sürecek. @MasacRE- hesapla gardaşım.
Adem'in boyunu posunu tatlılığını sevindim, bu adama insan neden kıl olur? 😱 Baksana bir gülüşü var...Ya nefret ettiğim ne kadar adam varsa sevmek zorunda mısın
Bana da öyle olacak gibi geliyorAnıl finalist dedim işte daha ne diyeyim sanaTurabi-Anıl en muhtemel final @eskici
OgedaycıyızAdem'in boyunu posunu tatlılığını sevindim, bu adama insan neden kıl olur? 😱 Baksana bir gülüşü var...
Bana da öyle olacak gibi geliyoryalnız ben Turabi'yi sevmeye başladım sanki
Eskiyi unut şu ana kadar bu bölümde bir uyuzluğunu gördün müOgedaycıyız
Boy pos onda Adem'de değil
E dur bakalım daha yeni başladı hemen gevşemeEskiyi unut şu ana kadar bu bölümde bir uyuzluğunu gördün mü
Ogeday çirkin.Ogedaycıyız
Boy pos onda Adem'de değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?