@Dosi ne diyor bu eskiciEcem'i karşı takıma gönderecekler galiba zaten en kötüsü oydu yollasınlar gitsin
@Dosi ne diyor bu eskiciEcem'i karşı takıma gönderecekler galiba zaten en kötüsü oydu yollasınlar gitsin
Sapık, kızlar için izliyorsun değil mi? Avatarından belli zaten.Sema tatlı kızmış, sevdim.
Ama şu anlık en mantıklı kişilere salladı iyi taktik yapıyorMerve baş dedikoducu zaten, herkese sallıyor
Yiğit'de star havası yok, kusura bakmasın. Çatlıyorlar ayrı konu.Bütün All-Star, Hakan’ın dedikodusunu yapıyor. @Yiğitt hala Hakan’a laf atıyor. Yorumunuz nedir?@MasacRE- @eskici @DarkLegenD
Reyizi çekemiyorlarBütün All-Star, Hakan’ın dedikodusunu yapıyor. @Yiğitt hala Hakan’a laf atıyor. Yorumunuz nedir?@MasacRE- @eskici @DarkLegenD
Hakan gerçekten de laf taşımış amaBütün All-Star, Hakan’ın dedikodusunu yapıyor. @Yiğitt hala Hakan’a laf atıyor. Yorumunuz nedir?@MasacRE- @eskici @DarkLegenD
Reyizi çekemiyorlar
Yiğit'de star havası yok, kusura bakmasın. Çatlıyorlar ayrı konu.
Hakan gerçekten de laf taşımış ama
O ayrı da Hakan onlardan daha fena. Herkes Ecemi konuşmuş ama.kimse dememiş, Hakan yumurtlamış hemen.Bütün All-Star, Hakan’ın dedikodusunu yapıyor. @Yiğitt hala Hakan’a laf atıyor. Yorumunuz nedir?@MasacRE- @eskici @DarkLegenD
O ayrı da Hakan onlardan daha fena. Herkes Ecemi konuşmuş ama.kimse dememiş, Hakan yumurtlamış hemen.
Bilmiyorum valla Damla gibi başarılı bir yarışmacının karşısında olduğu için de kötü görünmüş olabilirYalan mı söylüyorum elini vicdanına koy da söyle
Aşkım bi ikimiz gerçekçiyiz burda.Hakan gerçekten de laf taşımış ama
Yeşilli kızı bize yollasınlar, beğendim.
Damla'ya karşı baya kötü oynadı birde Merve ,Nagihan ve Sema'yla oynasa daha da kötü olur o yüzden kötüydü yaniBilmiyorum valla Damla gibi başarılı bir yarışmacının karşısında olduğu için de kötü görünmüş olabilir(Sanki diğerleri başarısız da)
Biz objektif bakıyoruz olaylaraAşkım bi ikimiz gerçekçiyiz burda.
Yeşilli kızı bize yollasınlar, beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?