Canlı yayınlarınızdan takip ediyorumYine ne yaptım yaFunda yine Damla'yı gömdü ve ilk defa bayrak yarışı olacak
Canlı yayınlarınızdan takip ediyorumYine ne yaptım yaFunda yine Damla'yı gömdü ve ilk defa bayrak yarışı olacak
2 sayı aldı 2 sayı kaybetti, hem.kızda elenme stresi var. Olsun o kadar...
Damlaya moral verdi, araları iyi gibi.Turabi yine zekasını konuşturdu. Adam Sema'yı çıkartmak ile iyi yaptı bence
Ahahahaaah ne stresi ya Acun'un onu elemeyeceğini bilmiyor sanki2 sayı aldı 2 sayı kaybetti, hem.kızda elenme stresi var. Olsun o kadar...
Duygu Çetinkaya da elenmez diyorduk gitmişti ilk haftadan.Ahahahaaah ne stresi ya Acun'un onu elemeyeceğini bilmiyor sanki
2 sayı aldı 2 sayı kaybetti, hem.kızda elenme stresi var. Olsun o kadar...
Damlaya moral verdi, araları iyi gibi.
Bence Nihat'ın gitmesini o da istiyor, Damla'nın sms oylaması da yüksek olunca onu çıkardı karşısına bence.Aynen. Barakada açıklamada yaptı zaten mecburen söyledim diyeBenim aklıma takılan tek şey Sahra'yı niye söylemedi?
Bence Nihat'ın gitmesini o da istiyor, Damla'nın sms oylaması da yüksek olunca onu çıkardı karşısına bence.
Gönüllüler yazık oyun kazansın ama ödül baya süperdi, All Star alsın isterdim.Nihat ile konuşuyordu ama Barakada. Kimse ile problemim yok vs diye
Nihat'ın gitmesini istese onunla o şekilde konuşma yapmazdı.
Büyük sanssızlık oldu yaa. Ümit heyecan yaptı.
Sen de hep aynı örneği verip durma Duygu Damla gibi torpilli değildi hatırlatayımDuygu Çetinkaya da elenmez diyorduk gitmişti ilk haftadan.
Torpil yok, Acunum her zaman gerçekleri yapar.Sen de hep aynı örneği verip durma Duygu Damla gibi torpilli değildi hatırlatayım
Heja heja heja NagihanGönüllüler kazandı
Yav he he Şeyma'nın spor hocası da benim tabiTorpil yok, Acunum her zaman gerçekleri yapar.
Onu geç de bu nasıl ada? Bildiğin binamızın arka bahçesi.Yav he he Şeyma'nın spor hocası da benim tabi
Nagehan' hiç sevmemHeja heja heja Nagihan( heya diye okunur) yaşasın tarzı birşey.
Bu zaferler yakışır
Ona pek dikkat edemedimOnu geç de bu nasıl ada? Bildiğin binamızın arka bahçesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?