Yine rezil etmezsiniz bizi umarımÖDÜL ALL STAR'IN!
Türkiye Romanya maçında yarışmacılar birbirine giriyor galiba büyük olay varEh be Nevin ne güzel fark atıyorsun da sende de atış yok be
Yine rezil etmezsiniz bizi umarım
Hadi ya görmedim orayıTürkiye Romanya maçında yarışmacılar birbirine giriyor galiba büyük olay var
Şimdi tekrar gösterdiler gördün mü Turabi ve Rumen futbolcu kapışıyor galibaHadi ya görmedim orayıBakalım ne olacak
Sema o yağlı dudaklarınla öpüp durma Damla'yı
Nerede gösteriyorlar ya bir bana mı denk gelmiyorŞimdi tekrar gösterdiler gördün mü Turabi ve Rumen futbolcu kapışıyor galiba
Nereye bakıyorsan artık görmüyorsunNerede gösteriyorlar ya bir bana mı denk gelmiyor
Heh tamam gördüm şimdi Turabi çirkeflik yapıyor gibi görünüyor ama bir de tam halini görmek lazımNereye bakıyorsan artık görmüyorsun
Yine peşin konuşuyorsun bir görelim olayın ne olduğunu önce tam olarakTurabi, gelişememiş karakterini dayanamamış, Rumenlere de sergilemiş. Bir de adamı 2 kez şampiyon olmuş efsane gibi tanıttılar herkese. Rezillik.
Futbolcu da bir şeyler yapıyor gibi bakalımHeh tamam gördüm şimdi Turabi çirkeflik yapıyor gibi görünüyor ama bir de tam halini görmek lazım
Orası kavga yeri değil. Milyonlar izliyor. Bir yanlış yapılmışsa beklersin, söz alırsın lafını söylersin. Sokakta değiller kavga etmeye hakları yok. O yüzden üstüne yetmesi lafımı demek için bana yetiyor.Yine peşin konuşuyorsun bir görelim olayın ne olduğunu önce tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?