Şimdi cuma günü dizileri düşünsünCuma günü O Ses Türkiye'nin yerine de Survivor'u koymuşlar şimdi TV8 yayın akışını güncellenmiş. Böylece program ilk haftasından 5 güne çıkmış oldu.
Şimdi cuma günü dizileri düşünsünCuma günü O Ses Türkiye'nin yerine de Survivor'u koymuşlar şimdi TV8 yayın akışını güncellenmiş. Böylece program ilk haftasından 5 güne çıkmış oldu.
Ooo yakamozcum seni buralarda gormek ne serefBaktı gördü reytingler düşük, birkaç günde azar reyting ile kurtarayım dedi sanırım.
Niye ki?Ooo yakamozcum seni buralarda gormek ne seref
Bakalım Aşk ve Mavinin kemik kadrosu devam edecekmi.Cuma günü O Ses Türkiye'nin yerine de Survivor'u koymuşlar şimdi TV8 yayın akışını güncellenmiş. Böylece program ilk haftasından 5 güne çıkmış oldu.
Aşk Ve Mavi Totalde düşse düşse 7'ye düşerBakalım Aşk ve Mavinin kemik kadrosu devam edecekmi.
Aç gözlü Acun
Çarşambadan korkuyordur. Perşembeyide deneyecektir yakın zamanda.
Bu sene ara sıra oyunlara bakarım ada hayatını izlemeyeceğim. hergün saatlerce o ona ne demiş bu buna ne demiş balık tutmuş vermemiş, sözünü tutmamış kuyusunu kazmış her sene ayni şey
zaten hiç bir halt yapmayı beceremeyen bir adamin çok iyi bir yarişmacıyı elediği bir programdan ne beklenir.
iyiki senin etkinliğin @denizz19 in yarışmasi varda mecburi katlanmayacağım programa
Cumartesi ögreniriz artık. bende fazla bir düşüş beklemiyorumAşk Ve Mavi Totalde düşse düşse 7'ye düşer
Ne kadar kabasın adam sana iltifat ediyor senin dediğin lafa bakNiye ki?
Aynen bacımCumartesi ögreniriz artık. bende fazla bir düşüş beklemiyorum
bugünde bacın oldukNe kadar kabasın adam sana iltifat ediyor senin dediğin lafa bak
Aynen bacım
Yarın da yarim olursunbugünde bacın olduk
bakalım yarin ne olacaz
Yarın da yarim olursun
Ben de kelime bitmez haznem güçlüdür neler çıkar heybeden merak etmegeçen hafta hatununduk
söz konusu sensen hiç bir şeye şaşırmam
iyi bakalım ama bugünki kelime genelde bitirici kelimedirBen de kelime bitmez haznem güçlüdür neler çıkar heybeden merak etme
Abla deme lazım olur etkisini yaşıyorum beniyi bakalım ama bugünki kelime genelde bitirici kelimedironun üstüne laf edilmez artık
bu iyiydiAbla deme lazım olur etkisini yaşıyorum ben
o yuzden seviyorum ya seniTerelelli bir yapım var işte napacan
Ben sevilmeyecek adam mıyım sendeki de lafo yuzden seviyorum ya seni
bu cevabı bekliyordumBen sevilmeyecek adam mıyım sendeki de laf
Bu konularda şaşırtmayı sevmem gerçeklerden şaşmamalıbu cevabı bekliyordum
bi kerede şaşırt be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?