'Survivor 2017' Hangi Günler Yayınlanacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,748
Puanı
1,061
mrt-06 yeni bir haber konusu açtı

Survivor.jpg

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor'un bu sezon hangi günler yayınlanacağı belli oldu!

Yarışmacılar arasında İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay, Adem Kılıççı, Şahika Ercümen, Berna Öztürk gibi isimlerin yer aldığı ünlüler ile gönüller arasındaki mücadelenin yaşandığı yarışma Survivor yeni bölümleri ile Cuma Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı akşamları saat 20.00'da ekranlara gelecek.

Orijinal formatta oku

mrt-06 yeni bir haber konusu açtı

Survivor.jpg

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor'un bu sezon hangi günler yayınlanacağı belli oldu!

Yarışmacılar arasında İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay, Adem Kılıççı, Şahika Ercümen, Berna Öztürk gibi isimlerin yer aldığı ünlüler ile gönüller arasındaki mücadelenin yaşandığı yarışma Survivor yeni bölümleri ile Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı akşamları saat 20.00'da ekranlara gelecek.

Geçtiğimiz sezonlarda haftanın 4 günü olarak başlayan Survivor zamanla 7 güne yayılmıştı.

Orijinal formatta oku

En son 6 idi diye hatırlıyorum, 7'de oldumu? 😱 :F

O sese ne oldu? kalan günlerdede o sesmi olacak ?
avrupada ne guzel kısa süruyor ve haftada 1 kere. Acun her sene uzattıkça uzatıyor. hafta sonlari iyi gider hafta içi durgun geçer

Cumartesi günleri izlerim belki, diger günler zor. Hele Pazartesi kesinlikle izlemem. :A

Pazartesi ve Salı günleri reytinglerde iyi bir savaş olacak. Ağır toplar bununla savaşabilir ancak normal zamanda 3 reytingi geçemeyenlerin ömrü çok uzun olmaz bundan sonra.

Haftada 8 gun yayinlanir, hatta 24 saat, sabah magazin yorumu, oglen panoromasi, ozeti, yenisi, ozel bolumu.............
Evet dostum, televizyon zor ve meşkaleli iş.

Haftada 10 gün yakındır. :A
Ne zaman ki film koyup da istediği reytingi alamazsa o filmler hemen Survivor koyar. O gün de beko için yarışırlar. :A

En son 6 idi diye hatırlıyorum, 7'de oldumu? 😱 :F
Bu sezon ilgi çok az ve daha uzun sürecek. Bu yıl batabilir bence.:A
Salı bakabilir miyim bilmiyorum ama netten takip ederim :A
O Ses perşembe ve cuma olacak
O sese ne oldu? kalan günlerdede o sesmi olacak ? @xemrexxx
avrupada ne guzel kısa süruyor ve haftada 1 kere. Acun her sene uzattıkça uzatıyor. hafta sonlari iyi gider hafta içi durgun geçer
Cumartesi günleri izlerim belki, diger günler zor. Hele Pazartesi kesinlikle izlemem. :A
Pazartesi ve Salı günleri reytinglerde iyi bir savaş olacak. Ağır toplar bununla savaşabilir ancak normal zamanda 3 reytingi geçemeyenlerin ömrü çok uzun olmaz bundan sonra.
Haftada 8 gun yayinlanir, hatta 24 saat, sabah magazin yorumu, oglen panoromasi, ozeti, yenisi, ozel bolumu.............
Evet dostum, televizyon zor ve meşkaleli iş.
Ratinglerde iyi başladı bakalım nasıl devam edecek:D
Haftada 10 gün yakındır. :A
Ne zaman ki film koyup da istediği reytingi alamazsa o filmler hemen Survivor koyar. O gün de beko için yarışırlar. :A
CUMARTESİ %50 TOTALİ ALIR PAZAR %95 TOTALİ ALIR DİĞER GÜNLER ŞANSI YOK MAALESEF...
Cuma günü O Ses Türkiye'nin yerine de Survivor'u koymuşlar şimdi TV8 yayın akışını güncellenmiş. Böylece program ilk haftasından 5 güne çıkmış oldu. :D