Tanıtım:
Sabriye Bernayı yine kıskanıyor!
@Bully @papuleoo @vadikızı @Dosi @turkuazz @BesaleT @MayısKralı @HachiKo @Billy Kane @Polat Şaşmaz @sürgünüm @Çiğdem- @mesmeso61 @MasacRE-
Sabriye Bernayı yine kıskanıyor!
@vadikızı Sabriyeyi napçez be![]()
Kız beleşten ödül kazanıyor ona çok gıcık oldum.sssAyy beni öldürüyor bu kızz zaten dün ki oyunda bugün panoramada gördümm sinir oldumm Berna kriz geçiriyor buda gülüyor öpcük atıyor ama Adem uyardı onu
Kız beleşten ödül kazanıyor ona çok gıcık oldum.sss
Oyunlarda neresi iyi abla resmen emekleyerek parkuru bitiriyorOyunlarda iyi ama hareketleri çok gıcıkk
Oyunlarda neresi iyi abla resmen emekleyerek parkuru bitiriyor![]()
Oda şansa bala Berna ve Elif şanssız atamıyor diyeGeriden gelsede dünki oyun için dedim bengeriden gelsede aldığı oyunlar var
Oda şansa bala Berna ve Elif şanssız atamıyor diye![]()
Şansa bala hepBerna ile yarışırken bernaya hırslandığı zaman alıyor sayı![]()
Sabriye zaten bu hafta dokunulmazlığı ünlüler kaybederse giderBerna, Adem ile iki sohbet etti Sabriye'nin şevki kaydı [emoji4] iki gün yanında olsa Sabriye cinnet geçirir [emoji4] üstelik bu ne egodur? Ben güzelim, güçlüyüm... Biz seni sahipsiz, gariban Sabriye olarak sevdik, yapma böyle değerin düşüyor.
tamamıyla katılıyorum başlarda içten davranışları oluyordu ama artık hiçte o şekilde davranmıyorBerna, Adem ile iki sohbet etti Sabriye'nin şevki kaydı [emoji4] iki gün yanında olsa Sabriye cinnet geçirir [emoji4] üstelik bu ne egodur? Ben güzelim, güçlüyüm... Biz seni sahipsiz, gariban Sabriye olarak sevdik, yapma böyle değerin düşüyor.
bencede şansa alıyorŞansa bala hep![]()