Survivor 2017 - 82.Bölüm Yorumları

Valla bence hiç emin olma şampiyon olamayacağından. Bak kendin diyorsun nasıl rakipler var diye. O ya da bu nedenden Adem öne çıkamıyorsa ve Ogeday'da gönüllülerin lideri konumundaysa şansı gayette vardır yani Ogeday'ın

La stratejiden laf yapmadan bahseden kim
Öyle bakınca geçen sene de Semih yapıyordu onları ama sonucu gördük. Hakan all starı kaçıncı bitirdi, performans sıralamasında kaçıncı oldu sen bana onu söyle

Ünlüler çok müthiş oynamaya başladı. Böyle devam ederse gönüllülerin işi çok zor.

Bakalım ne olacak Anıl merak ediyorum kimi diyecek ya
Tuğçeyi bende pek sevmiyom​
Ogeday'ı dedi valla helal olsun şimdi @MasacRE- düşünsün

Anıl yine puan topladı bu konseyde, baya da dolmuş Ogeday'a karşı
Tuğçe ve Ogeday kafaya geldiler süper oldu

Evet ya Ogeday dedi ben başkasını der diye bekliyordum
Anıl tam da kendinden beklenecek hareketi yaptı helal olsun, bu konseyden de galip çıktı
Ogeday'ı başka kimse potaya koyamazdı, iyi oldu

Anıl tam da kendinden beklenecek hareketi yaptı helal olsun, bu konseyden de galip çıktı
Ogeday'ı başka kimse potaya koyamazdı, iyi oldu

Bakalım ne olacak gönüllüler yine kaybedip isim çıkarırlarsa bence Ogeday gitmez tuğçe gider

Bakalım ne olacak gönüllüler yine kaybedip isim çıkarırlarsa bence Ogeday gitmem tuğçe gider
Ogeday gitmez zaten ama bu korkuyu tatması iyi oldu

Tuğçe'ye acayip bir nefret var şu an, inşallah o gider

Gönüllüler yarın kaybederse üçüncü aday Berna olacaktır ve Tuğçe'nin gitme riski daha da artacaktır.

Ogeday'ı dedi valla helal olsun şimdi @MasacRE- düşünsün

Anıl yine puan topladı bu konseyde, baya da dolmuş Ogeday'a karşı
Tuğçe ve Ogeday kafaya geldiler süper oldu
Ogeday'ın zaten gitme gibi bir ihtimali yok ondan bahsetmeye bile gerek yok da Tuğçenin de gideceğini sanmam boşuna sevinme
La Anıl'ın her tarafı oy toplasa ne olur kim destekler o dengesizi Allah aşkına

Ogeday'ın zaten gitme gibi bir ihtimali yok ondan bahsetmeye bile gerek yok da Tuğçenin de gideceğini sanmam boşuna sevinme
La Anıl'ın her tarafı oy toplasa ne olur kim destekler o dengesizi Allah aşkına
Valla Tuğçe'ye karşı büyük bir nefret var şu an, bugün karşısına Gökhan gelirse onu eleyebilir belki ama Berna gelirse yolcu

Valla Tuğçe'ye karşı büyük bir nefret var şu an, bugün karşısına Gökhan gelirse onu eleyebilir belki ama Berna gelirse yolcu
Bugün dokunulmazlık oynanmayacak galiba direk ünlüleri galip ilan ettiğine göre