Anıl'ın ismi çıkarsa yarın kaybetsek bile kesin giderAnıl ve Berna aday kesin Anıl gider@Bully
Bakalım neler olacak konseyde
Anıl'ın ismi çıkarsa yarın kaybetsek bile kesin giderAnıl ve Berna aday kesin Anıl gider@Bully
Volkanında emanet Bernayı satıp yazmasıda adamlık değilAnıl'ın ismi çıkarsa yarın kaybetsek bile kesin gider
Bakalım neler olacak konseyde![]()
Ben sayamadım şimdi kim kimi yazdı diyeVolkanında emanet Bernayı satıp yazmasıda adamlık değilAnılı yazsa ikisi adaydı ve bir aday daha çıkacaktı
![]()
Ogeday Burçak Tuğçe Anıl Volkan Bernayı yazdı Gökhan Elif ve Bernada Anılı yazdı Volkan çakalı herşeyi bozduBen sayamadım şimdi kim kimi yazdı diye
He la Volkan daha geçen korumadı mı Berna'yı Gökhan'a karşıDemek ki sahteymiş adam değilmiş, amacı Erdi'nin oyları almakmış
Adem'e yanaştı bir de uzak dursun bizden. ss
Ogeday Anıl'ı söyler mi senceOgeday Burçak Tuğçe Anıl Volkan Bernayı yazdı Gökhan Elif ve Bernada Anılı yazdı Volkan çakalı herşeyi bozdu
Burçakda hala nasıl duruyor anlamış değilim şimdiye kadar net gitmesi lazımdıVolkanında oy potansiyeli hiç yok bence
![]()
Ogeday Anılı dediOgeday Anıl'ı söyler mi sence
Burçak çok akıllı davranıyor aman boşver kalsın zaten bize yarıyorAynen bence Gökhan eler Volkan'ı
![]()
Anıl'a bye byeOgeday Anılı dedi![]()
![]()
Yarın su oyunu var Adem inş 3te 3 4te 4 yapar tek sıkıntı atışlarAnıl'a bye bye
Yarın kaybetsek de sıkıntı değil ama kazanalım tabii![]()
Adem ve İlhan şov görelim yeterliYarınki dokunulmazlık oyununu da ünlüler alıyor. Şimdiden söylüyorum [emoji4] umarım yanılmam.
Bu gün ikiside iyiydi. Adem sonunda eski performansına geri döndü diyebiliriz.Adem ve İlhan şov görelim yeterli![]()
Ogedayda şansa bala sayı alıyordu artık onu da alamıcak bu açıdan seviniyorumBu gün ikiside iyiydi. Adem sonunda eski performansına geri döndü diyebiliriz.
Ogeday da iyi yarışmacı ama çok sakin bir üslubu var. Eğer Adem veya Serhat gibi biraz dili olsa Kıbrıs şansı olabilirdi.Ogedayda şansa bala sayı alıyordu artık onu da alamıcak bu açıdan seviniyorum![]()
Zaten gönüllülerde tek iyi yarışmacı bana göre Ogeday şuanda diğerleri çöp ama yine oyun alıyorlar bizim formsuzluğumuzdan kaynaklı. Burçak ve Anıl o adada kalmayı haketmiyor.Ogeday da iyi yarışmacı ama çok sakin bir üslubu var. Eğer Adem veya Serhat gibi biraz dili olsa Kıbrıs şansı olabilirdi.
Haklısın artık Gönüllülere kolay kolay oyun yok.
Burçak olur kız olursaoyun harikaydi. Ünlüler geriden geldi helal olsunyarın gönülüler kaybeder ve eleme potasına giren kız elenir
yani bu hafta gönüllülerden bir kız ekailecektir![]()
bildirim gelmedi sendenBurçak olur kız olursa![]()
Yeni hali daha iyi