Survivor 2017 - 76. Bölüm Yorumları - Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazanacak?

Volkanında emanet Bernayı satıp yazmasıda adamlık değil :A Anılı yazsa ikisi adaydı ve bir aday daha çıkacaktı :A
Ben sayamadım şimdi kim kimi yazdı diye :A

He la Volkan daha geçen korumadı mı Berna'yı Gökhan'a karşı :F Demek ki sahteymiş adam değilmiş, amacı Erdi'nin oyları almakmış :A

Adem'e yanaştı bir de uzak dursun bizden. ss

Ben sayamadım şimdi kim kimi yazdı diye :A

He la Volkan daha geçen korumadı mı Berna'yı Gökhan'a karşı :F Demek ki sahteymiş adam değilmiş, amacı Erdi'nin oyları almakmış :A

Adem'e yanaştı bir de uzak dursun bizden. ss
Ogeday Burçak Tuğçe Anıl Volkan Bernayı yazdı Gökhan Elif ve Bernada Anılı yazdı Volkan çakalı herşeyi bozdu :A

Burçakda hala nasıl duruyor anlamış değilim şimdiye kadar net gitmesi lazımdı :F Volkanında oy potansiyeli hiç yok bence :A

Ogeday Burçak Tuğçe Anıl Volkan Bernayı yazdı Gökhan Elif ve Bernada Anılı yazdı Volkan çakalı herşeyi bozdu :A

Burçakda hala nasıl duruyor anlamış değilim şimdiye kadar net gitmesi lazımdı :F Volkanında oy potansiyeli hiç yok bence :A
Ogeday Anıl'ı söyler mi sence :A

Burçak çok akıllı davranıyor aman boşver kalsın zaten bize yarıyor :A Aynen bence Gökhan eler Volkan'ı :D

Yarınki dokunulmazlık oyununu da ünlüler alıyor. Şimdiden söylüyorum [emoji4] umarım yanılmam.

Ogeday da iyi yarışmacı ama çok sakin bir üslubu var. Eğer Adem veya Serhat gibi biraz dili olsa Kıbrıs şansı olabilirdi.

Haklısın artık Gönüllülere kolay kolay oyun yok.
Zaten gönüllülerde tek iyi yarışmacı bana göre Ogeday şuanda diğerleri çöp ama yine oyun alıyorlar bizim formsuzluğumuzdan kaynaklı. Burçak ve Anıl o adada kalmayı haketmiyor.

oyun harikaydi. Ünlüler geriden geldi helal olsun :) yarın gönülüler kaybeder ve eleme potasına giren kız elenir :)
yani bu hafta gönüllülerden bir kız ekailecektir :)