Tuğçe ceza alacak mı ? ya da diskalifiye olacak mı ?
İŞTE TANITIM:
@Bully @Dosi @mesmeso61 @papuleoo @vadikızı @MasacRE- @MayısKralı @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz @Billy Kane @Doğu @Polat Şaşmaz
İŞTE TANITIM:
giyinikmi soyunukmu kavğa ediyorlar onu bilelim ona göre koşalım
Suların içindeler böyle ıslak ıslakgiyinikmi soyunukmu kavğa ediyorlar onu bilelim ona göre koşalımyorma bizi ayrıntılardan haber ver
![]()
koşmaya değerSuların içindeler böyle ıslak ıslak![]()
@MasacRE- bumuydu pozisyon ? resmen hayal kırıklığı dağ fare doğurduTuğçe ceza alacak mı ? ya da diskalifiye olacak mı ?
İŞTE TANITIM:
@Bully @Dosi @mesmeso61 @papuleoo @vadikızı @MasacRE- @MayısKralı @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz @Billy Kane @Doğu @Polat Şaşmaz
Ne bekliyordunkoşmaya değerşimdi usein bolt u bile geçerim ben pozisyonu kaçırmamak lazım
@MasacRE- bumuydu pozisyon ? resmen hayal kırıklığı dağ fare doğurdu![]()
beklentilerimi döksem bir bir, kötü codminlere kurban gideriz banlayarak yakarlar bizi @Bully pusuda bekliyordur şimdiNe bekliyordun![]()
Saç baş girmedilerse hiç açtırma videoyu
Su topu var yarın aga tam senlik kızın yüzüne topu vuruyoSaç baş girmedilerse hiç açtırma videoyu![]()
Muazzam kesin izlerimSu topu var yarın aga tam senlik kızın yüzüne topu vuruyo![]()
9.35 gibi başlar aga yetişirsin oyuna merak etmeMuazzam kesin izlerimAma derbi var aynı saate denk gelmez umarım?
oyunda tartışma olmuş diskalifiye olmaz