ay onun neyi çatlatacak insanı. ancak gülerim bu lafaAdanın renklerinden biri bence o yüzden @Çiğdem- de çatlıyo baya![]()
Kendisi gibi bir gıcığı tutuyormuş justini yaşaması bile zarar dünyada olan birini![]()
Kız Beyaz Showa bile çıkmış yarışmadan önce hemde güzelay onun neyi çatlatacak insanı. ancak gülerim bu lafa![]()
her güzel kıskanılsaydı oOo.Kız Beyaz Showa bile çıkmış yarışmadan önce hemde güzel
![]()
Vayy be bende tvye çıkmıştım 2,3 kre bir kere habere bir kere yarışmaya katılmıştım küçükkenher güzel kıskanılsaydı oOo.
bende buradaki gazete ve radyoya çıktım ne olacakTv teklifide geldide (tartışma programı) kibarca red ettim
ben göruntümüm alınması ve fotografımın çekilmesini pek sevmem huyum kurusun
![]()
ünlüyüzVayy be bende tvye çıkmıştım 2,3 kre bir kere habere bir kere yarışmaya katılmıştım küçükken![]()
![]()
İyi bari yakışır sana ünlenmek yurtdışındaünlüyüzradyoya çiktiğımda sonra ayni gün doktoruma ve iş yerime gitmiştim ordakiler dedi aa seni bugün radyoda dinledik
ses tonum özel galiba hemen anlamıslar benim
![]()
ünlü olmak istemiyorum ama. Ben kendi halimde olmayi seven biriyim. Burada bile basta gizemliydim. Benim tuhaf takintilarim var malesefİyi bari yakışır sana ünlenmek yurtdışındaBende dediğim gibi benimde deneyimimi oldu
![]()
Aslında ünlü olmak zor ve meşakkatli bir iş normalde üzerinde çok baskı var fanların var her teklifler vs çekilmezünlü olmak istemiyorum ama. Ben kendi halimde olmayi seven biriyim. Burada bile basta gizemliydim. Benim tuhaf takintilarim var malesef![]()
Aslında ünlü olmak zor ve meşakkatli bir iş normalde üzerinde çok baskı var fanların var her teklifler vs çekilmez![]()
![]()
Aslında gerçekten öyle ama insanda tahmin edebiliyo tabi dışardan yaşıyo olmasada![]()
bu işi çok biliyoruzda nasılda sohbetini ediyoruz
![]()
ben gelemem zaten o tarz şeylereAslında gerçekten öyle ama insanda tahmin edebiliyo tabi dışardan yaşıyo olmasada![]()
Öyle insanlar da var tabi sakinliği seven kendi halinde yaşamayı seven sende onlardan birisin belliben gelemem zaten o tarz şeylereLisede hiristyan bir erkek ve müslüman bir kızın aşkını konu alan bir film çekilecekti, benim oynamamı istediler kabul etmedim. tek okul ici bir durum olsa neyse, yöresel tv de gösterildi
bana hep sorarlar niye resimlerde vs olmak istemiyorsun, bende hep derim,aman dizi teklifi falan gelir çekemem diye
![]()
ne yapalim gurbet ellerde kimsesiz yasamisiz haliyke bu yansimiş yaşantımaÖyle insanlar da var tabi sakinliği seven kendi halinde yaşamayı seven sende onlardan birisin belliVe kimsenin gözü önünde gözükmek istemiyosun
![]()
Tabi ortam görmüşsündür bir arkadaş çevresi oluşmuştur hep onlarla takılırsın bir şekilde uyum sağlarsınne yapalim gurbet ellerde kimsesiz yasamisiz haliyke bu yansimiş yaşantımaüniversite zamanı büyük sehire geldim gözüm açildi
ama hala eski özellikler var haliyle
okul bitti yine kabuğuma çekilmiştim. şimdi çalışıyorum ve yeni yeni arkadaş ortamlari olusmaya başladi ama ben biraz eski kafaliyim yasitlarima göreTabi ortam görmüşsündür bir arkadaş çevresi oluşmuştur hep onlarla takılırsın bir şekilde uyum sağlarsın![]()
En sevdiğimdir o ortamlar tabide fazlası zararokul bitti yine kabuğuma çekilmiştim. şimdi çalışıyorum ve yeni yeni arkadaş ortamlari olusmaya başladi ama ben biraz eski kafaliyim yasitlarima göre
burda cuma cumartesi barlara giderler eee bende alkolden nefret eden biri olduğum için o tarz ortamlara gitmem, haliyle genelde yanlizliğimla başbaşa kaliyorum ve buraya takılıyorum![]()