Survivor 2017 - 50. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Denk geldi

Ayıp etmişim
Ama cevabı geç versem yine trip atacağın için değişen bir şey olmayacaktı zaten

Denk geldi

Ayıp etmişim
Ama cevabı geç versem yine trip atacağın için değişen bir şey olmayacaktı zaten
Belirtince geliyor cevap belirtmeyenler kayboluyor ama sen benim triplerden korkmuyorsun zaten artik

Bende zamanla belirtmeyide birakirim ve hatta sana cevaplari keserim ikimizde kurtuluruz bu sorundan

Belirtince geliyor cevap belirtmeyenler kayboluyor ama sen benim triplerden korkmuyorsun zaten artik

Bende zamanla belirtmeyide birakirim ve hatta sana cevaplari keserim ikimizde kurtuluruz bu sorundan

Etiket yapmışsın bildirim gelmemiş allahım bu nasıl iş anlamadım

@Dosi etiketlediğine dair bildirim gelmemiş onu diyorum cnm
köşe kırmızı yazı şeklinde çıkıyor ya o
eleme var bugün bakalım kim gidecek survivor da

Son düzenleme:
Kopyala yapistir yaptim ondandir belki

Adem'de sanki bir olumsuz değişme var gibi. Acaba bana mı öyle geliyor. @Sokak Sanatı @Bully

Tamam haklı Şahikaya kızmakta sonuna kadar haklı ama bak yine ben diyor bir anne olarak ben Sema dan ben ve arkadaşlarım demesini isterdim benim kızdığım o
yoksa Şahika konusunda haklı
Hepiniz diyorusunuz digerlerinin annesi var babasi var ee Semanin yokmu sanki. En yakin olarak tabiki cocugunu diyecek

Yarın Survivor varmış eleme olmayacak mı yoksa bugün

Hepiniz diyorusunuz digerlerinin annesi var babasi var ee Semanin yokmu sanki. En yakin olarak tabiki cocugunu diyecek

Ben yok demiyorum o bi anne ve çocuğunu özlemesi doğal ben sadece takımıda düşünsün diyorum bak ben Semayı destekliyorum zaten
neyse uzamasın konu

Size iyi sohbetler

Adem ünlü erkekler arasında son sıraya düşmüş puan durumunda
Ogeday ise Sema'nın ardından 2.
Adem bu aralar kötü, ortada olan bir şey zaten. Ama form tutmaya başlarsa kimse tutamaz onu, bugün güzel bir başlangıç olacak inşallah

Adem bu aralar kötü, ortada olan bir şey zaten. Ama form tutmaya başlarsa kimse tutamaz onu, bugün güzel bir başlangıç olacak inşallah
Furkan çok büyük çıkışta. Bu aralar o sırtlıyor sizi.
Acilen şu Erdiyi şutlamamız lazım bu ne rezilliktir böyle ya