Onu geçtim Semanın küçük gördüğü Şahika kariyeriİlhanla Fatih kavga ediyor İlhan çok sinirlenmiş stresliler ama kendisine hakim olmalı böyle devam ederse diskalifiye alabilir İlhan
Onu geçtim Semanın küçük gördüğü Şahika kariyeriSema bir Damla bile değil
acun yine kağıta yazıp ezberletmiş ayoll kavga sahnesini iyi senarist olur acun beyden aksiyon dizisi yazabilir
Yarın rekor reyting bekliyorum 12 küsüracun yine kağıta yazıp ezberletmiş ayoll kavga sahnesini iyi senarist olur acun beyden aksiyon dizisi yazabilir![]()
![]()
@Bully @mrt-06 @Harunnn60
Yarın ünlüler kaybederse Fatih giderFatih, İlhan'a dayılanarak yanlış yapıyor. Şahika'dan sonraki isim artık o.![]()
Bundan böyle İlhan'lar Fatih'in ismini yazar. Sabriye bacınıza gün doğdu.Yarın rekor reyting bekliyorum 12 küsür
Yarın ünlüler kaybederse Fatih gider![]()
Ayy nasıl olsa benim anlaşmam hafta sonuna geçerli değil ayoll alırsa alsınlarYarın rekor reyting bekliyorum 12 küsür
Yarın ünlüler kaybederse Fatih gider![]()
5 haftadır potadan çıkıyor reis daha neBundan böyle İlhan'lar Fatih'in ismini yazar. Sabriye bacınıza gün doğdu.![]()
Bu hafta yarışmada genel yükseliş vardı reytinglerde haftaya sana izletebilirizAyy nasıl olsa benim anlaşmam hafta sonuna geçerli değil ayoll alırsa alsınlar![]()
![]()
![]()
Acun işini bilir, Sabriye ve Sedat'ı bir süre daha tutacaktır. E bu arada oyunda kazanacaklar heralde. 1-2 hafta da Gönüllüler'den giden olur.5 haftadır potadan çıkıyor reis daha ne)
Bu hafta yarışmada genel yükseliş vardı reytinglerde haftaya sana izletebiliriz![]()
Sabriye çok doğal ve temiz bir kız hemde delikanlı o adadaki çoğu erkekten daha delikanlı çıktı fatihe onu hiç sevmediğini açıkça dile getirdi arkasında konuşmadı bazıları gibiAcun işini bilir, Sabriye ve Sedat'ı bir süre daha tutacaktır. E bu arada oyunda kazanacaklar heralde. 1-2 hafta da Gönüllüler'den giden olur.![]()
Bizim Atınç da tertemiz çocuktur. Akhisar Belediye maçında gol atınca tribünde annesi ağladı ve hepimizi duygulandırdı. Ancak gel gör ki savunmada tam bir saatli bomba.Sabriye çok doğal ve temiz bir kız hemde delikanlı o adadaki çoğu erkekten daha delikanlı çıktı fatihe onu hiç sevmediğini açıkça dile getirdi arkasında konuşmadı bazıları gibiBurçak gitmeli gönüllülerden
![]()
Benim için ahlakıda önemli illaki performans değil ve 3 gündür oyun kazanıyor artan grafiği varBizim Atınç da tertemiz çocuktur. Akhisar Belediye maçında gol atınca tribünde annesi ağladı ve hepimizi duygulandırdı. Ancak gel gör ki savunmada tam bir saatli bomba.
Yani, diyeceğim o ki: Sabriye temiz ahlaklı birisiyse seni evlendirelim.
Ben oyunlardan bahsediyorum. Bunda da başarısız.![]()
Benim gördüğüm Survivor'ın en başarız kadın yarışmacılarından bir olduğudur. Güzel de bulmayınca benim için bir önemi kalmıyor.Benim için ahlakıda önemli illaki performans değil ve 3 gündür oyun kazanıyor artan grafiği var![]()
Boksçu sonuçta seni yerle bir ederBenim gördüğüm Survivor'ın en başarız kadın yarışmacılarından bir olduğudur. Güzel de bulmayınca benim için bir önemi kalmıyor.![]()
O çok zor biraz.Boksçu sonuçta seni yerle bir eder![]()
7 şoförle kavga ettin dayak yemedin kesin kaçtınO çok zor biraz.Hayatta herkesin anladığı şeyler vardır. Kimi mühendistir, kimi öğretmen, kimi de doktor. İşte ben de ukalalığı sevmem ama hayatta iki şeyi çok iyi bilirim.
1- Otobüs şöförlüğü. (iş makinası operatörlüğü de yaptım) 20 senedir araba kullanıyorum ve E sınıf ehliyetim var. (Tabii diyebilirsiniz 30 senelik şöförler var onlar senden daha iyidir diye. Ona da saygı duyarım.)
2- Uzakdoğu sporları. Bu da benim en büyük hobim işte. Kendimi bildim bileli spor yaparım. Doğu Karadeniz'de üçüncülüğüm var. Bir keresinde yolcu davası yüzünden rakip duraktan 7 şöförle kavga ettim ve dayak yemedim, artık sen düşün?Tabii diyebilirsiniz, Doğu Karadeniz 1. seni dövebilir diye.
![]()
Sayıca kalabalık olmaları, yürek olmadıktan sonra bir şey ifade etmiyor.7 şoförle kavga ettin dayak yemedin kesin kaçtın![]()