Survivor 2017- 36. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,225
Puanı
1,060
TV8 ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği yarışma programı Survivor'ın 36.bölüm yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Ödül oyununun oynanacağı yeni bölüm, bu akşam 20:00'da TV8 ekranlarında olacak..​

TV8 ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği yarışma programı Survivor'ın 36.bölüm yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Ödül oyununun oynanacağı yeni bölüm, bu akşam 20:00'da TV8 ekranlarında olacak..​

Ay ne kadar da benim konularıma benzemiş bu konu :A

Oyun başlıyor :Z

Herkes futbolcu nerdeyse, İlhan 7 senedir oynamamış, Serhat sakat, bakalım ne yapacak ünlüler :D

Ama Adem reyize başarılar tabii ki :Z

Ogeday, İlhan falan dinlemez böyle yener işte :A Bulut da iyiydi tabi hakkını yemeyelim ilk defa bir oyunda işe yaradı :A

2-0 gerideyiz. ss

Haydi Serhat - İlhan alın bu maçı :Z

İlhan kendine geldi, şov yapıyor :A

Kızlarda topa vurabilen tek isim Elif. Bu seferlik kaybettiler ama bir daha kaybetmezler :D

Son düzenleme:
Şahika şaşırttı :A

Furkan'ın olduğu her maçı kaybedecez sanırım, İlhan ondan kurtulunca şov yaptı. ss

Olası bir best of'da kız avantajı bizde ama erkeklerde işimiz zor tabi :A

Sema sakat olmasaydı 2-0 rahat bizdeydi bu oyun. ss Pınar tek başına bir yere kadar yeter.

Haydi İlhan - Serhat bir galibiyet daha :Z
Sema futbolda nasıl olurdu bilmiyoruz ama bunlar arasında benim gördüğüm en iyi Elif. Topa vurabiliyor en azından :A

Sema futbolda nasıl olurdu bilmiyoruz ama bunlar arasında benim gördüğüm en iyi Elif. Topa vurabiliyor en azından :A
İlhan nasıl da attı golu Ogeday'a :A Serhat'ın ölüsü bile yetiyor, Acun'un mükemmel dediği gol cidden mükemmeldi :D

İlhan nasıl da attı golu Ogeday'a :A Serhat'ın ölüsü bile yetiyor, Acun'un mükemmel dediği gol cidden mükemmeldi :D
Bir zahmet yensin onlar yani futbol bu :A Sizin Ademi de göreceğiz :A
Tuğçe ne vurdu öyle bee taksi tutsan 50 tl yazar :A

Bizde oyun daha başlamadı. şuan eşleşme :)

Bu arada @Bully Burçak oynamayacak sanırım aynı kızlar çıkacak. Sizde Sema yok çünkü :D

Vee 3 oldu kaldı 1 gol haydi gönüllüler alın bu maçı :A