Adem Kılıççı Sakatlanıyor!!
@sürgünüm @Bully @dosimosi @MayısKralı @papuleoo @vadikızı @turkuazz @mesmeso61 @HachiKo @MasacRE- @Polat Şaşmaz @-KADİR-
Acun ilginç oylama oldu diyor ben böyle birşey hiç görmedim falan.Büyük ihtimal İlhan Mansız oyunlarıydı bu akşam ki konsey, resmen adamı şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Pınar çok güzel demişti, Ali Cengiz oyunlarının ismini yakında İlhan Mansız oyunları olarak söyleyebiliriz diye.
Yarın ünlüler kaybederse, Fatih kesin düşünüyorum onun yanındada Şahika-Tarık olabilir.
Adem'e geçmiş olsun diyorum şampiyon olacaksın reyiz, daha dikkatli.
İnşallah ciddi bir şeyi yoktur ya, kalkıp devam eder oyuna Oyun da en sevdiğim Survivor oyunu diyebilirim, tüm izleme istediğim kaçtı. ss
Acun ilginç oylama oldu diyor ben böyle birşey hiç görmedim falan.
Herkes kutluyor şuanİnşallah ciddi bir şeyi yoktur ya, kalkıp devam eder oyuna Oyun da en sevdiğim Survivor oyunu diyebilirim, tüm izleme istediğim kaçtı. ss
Vikipedi'ye baktım 18 Nisan diyor la doğum günü
İnşallah ciddi bir şeyi yoktur ya, kalkıp devam eder oyuna Oyun da en sevdiğim Survivor oyunu diyebilirim, tüm izleme istediğim kaçtı. ss
Vikipedi'ye baktım 18 Nisan diyor la doğum günü
Adem de sen Alman erkeğisin diyerek lafı koydu ona
Serhat çekemiyor AdemiBunlar yinemi kavga ediyor bee üff
Serhat çekemiyor Ademi
Bir zamanlar 4bin 5bindi şimdi 90 binAdem de sen Alman erkeğisin diyerek lafı koydu ona
Şampiyonluk adayı gördükleri için üzerine oynuyorlarhey allahım erkek erkeğide çekemez oldu ya
Bir zamanlar 4bin 5bindi şimdi 90 bin
https://www.instagram.com/adem_kilicci/
Şampiyonluk adayı gördükleri için üzerine oynuyorlar
Sabriyeyi eleyeceklerini zannediyorlardı ikisinde alnının akıyla potadan çılınca 4lü çetenin yüzünü merak ediyorumoda doğru
Sabriyeyi eleyeceklerini zannediyorlardı ikisinde alnının akıyla potadan çılınca 4lü çetenin yüzünü merak ediyorum
Sanada iyi geceler abla [/QUOTE]Sabriye valla iyi potadan dönüyor bakalım nasıl devam edecek
ben çıkıyorum efe iyi geceler ablam😉