Yeni bölüm fragmanı:
@sürgünüm @Bully @dosimosi @papuleoo @MasacRE- @MayısKralı @turkuazz @HachiKo @-KADİR- @Polat Şaşmaz @Billy Kane @GunesinOglu
Adem ile Furkan arasındaki kavgadan dolayı sms yapılmıştı, o kısmı izledim de final için byle bir sms yapıldığını hatırlamıyorum. Yoksa İlhan bu kadar az çıkmaz yani.
O gün final oylaması yapıldı tabi Adem son olaylardan sonra oyunu iyice katladıAdem ile Furkan arasındaki kavgadan dolayı sms yapılmıştı, o kısmı izledim de final için byle bir sms yapıldığını hatırlamıyorum. Yoksa İlhan bu kadar az çıkmaz yani.
Daha finale çok var tabii, o zamana kadar derenin altından çok sular akacak. İlhan olamazsa Adem'in birinci olmasını isterim.O gün final oylaması yapıldı tabi Adem son olaylardan sonra oyunu iyice katladı
Sabriye Adem ve Şahika çok iyi üçlü oldularDaha finale çok var tabii, o zamana kadar derenin altından çok sular akacak. İlhan olamazsa Adem'in birinci olmasını isterim.
Sabriye ve Şahika fazla uzun ömürlü olmazlar ada da.Sabriye Adem ve Şahika çok iyi üçlü oldularFurkanda İlhana yakınlaşmaya çabalıyor
Şahika soyunuyor kalmalıSabriye ve Şahika fazla uzun ömürlü olmazlar ada da.
Soyunsa ne olacak, çirkin ben beğenmiyorum.Şahika soyunuyor kalmalı
Göğüsü mü yokSoyunsa ne olacak, çirkin ben beğenmiyorum.
Önce güzel olmalı. 90-60-90 olması sonraki mesele.Göğüsü mü yok
Ben sustumÖnce güzel olmalı. 90-60-90 olması sonraki mesele.
Sezon başlamadan da böyle bir resim paylaşıp beni kandırmıştın ama gerçek yüzünü ada da gördük.Ben sustum
Ben beğeniyorum kötü değil Tuğçe ile yarışırSezon başlamadan da böyle bir resim paylaşıp beni kandırmıştın ama gerçek yüzünü ada da gördük.
Yasal Uyarı: Beyler.. Makyajsız görmediğiniz kadını sakın almayın... Öyle makyaj yapanlar varki adeta ikinci bir yüz, ikinci bir insan oluyorlar.
Senin göz doktoruna gözükmen lazım.Ben beğeniyorum kötü değil Tuğçe ile yarışırMakyajsız görmeden kadın mı alınır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?